sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Mainostamma välliin länskairaaki.

Kävimä Kemisä ja Kemimmaala. Niija Mummeli ja Ukka viettit parit yönseuvut ulukomaila Haparandasa. Ruåttimpuolela oli majapaikkana muojikkaampi retkeilymaja kuin meijän oma Tukikohta. Soli enempi ninko hotelli, kussielä oli kuiten kahehhengehhuoneita, vaikka keittijöt ja televiisijotilat oliki yhteisijä. Soli nimeltää Svefi Vandrarhem. Ei ollu kallista meijämmielestä, kaks yötä yhteesä 139 €uruva. Siihe sisälty tosihyvät aamupalat, hotellitasova ruåttalaisine kyntöaurankärkikovikkeinee ja munakkainee. Oli puurot ja vellit ja fisksopat pöyväsä. Ja omatekemätä leipää summuuta. Ihajjees. Ja rauhalliset huonheet, sai nukkuva. Ei usos kaupungiks koko paikkakuntaa, ninoli hilijane.

Kemisä kävi osa porukasta KemiLLumilinnasa. Ukka ei käyny, mutta Mummeli vei sinne lapstokkaa, kuhhalus samala kuvvailla hiukkasen Suomisatavuottateemala rakennettuva turistipyyvystä. Ja oliki ollu hieno ja vaivaa nähty. Kattelkaa kuvista, ninko Ukkaki.On sielä jää ja lumi muotoiltu. Tars varmaajjoskus nukkuva tuommosesa jäästätehysä hotellihuoneesa, vaikka kyllä keskuslämmitteisesäki uni tullee, kussiihe on täälä kotona tottunnu.

Tukikohasta nimipäiväjuhulinnasta vaikka huomena kirjoottelemissiin tähä. Nymmennään Tukikohasa saunaan ja saunotamma samalla tyttärellapset, jokka tieten kirmas tänne hihtolomale vanahuksijaan jo karkuun...Net tullee alakuviikosta peräsä.

2 kommenttia:

  1. No jopas oli hienoja paikkoja lumesta ja jäästä!! ja sinä tuon jätit väliin, minkä tähen??? Hyvää hiihtelyvapaata, en ole suksien päälle noussut sitte -98 enkä vasiten aio noustakkaa =)

    VastaaPoista
  2. Mentiin enempi lasten ehroilla. Minä kuskailin samanaikaasesti peräkärryllä sohvaa ja miniää pienimmän Aarnin kanssa ja tyärtä, joka menee virkasa puolesta lumilinnaan lähiaikona oppilaittesa kanssa. Olen toki käynny ainakin kolomena vuonna kattomassa itekkin sisältäpäin, joten perusasijat tiejossa. Kuvat riitti nyt mulle...

    Ukka

    VastaaPoista