maanantai 13. helmikuuta 2017

Ukka lähempänä kuin ikunakuunapäivänä.

Nimemmuutosasia näyttäis niksahtelevan pykälän kerrallaan etiäppäin. Nimilautakunta on istunu kokkouksensa kehäkolmosen sisäpuolella ja päättäny, että harossi nimi Ukalle on Ukka.

Hei!

Tämä käsiteltiin nimilautakunnan edellisessä kokouksessa, 31.1.17. Lähetin puoltavan lausunnon aikaisemmin tällä viikolla takaisin maistraattiin, eli nimilautakunta puolsi nimeäsi Ukka.

Ystävällisesti,


Joanna Grandell
Ylitarkastaja, nimilautakunnan sihteeri
Oikeusministeriö/Justitieministeriet
Eteläesplanadi 10 / Södra esplanaden 10
PL 25/PB 25
00023 VALTIONEUVOSTO/STATSRÅDET

Siinei kait sitten ole sen kummempia kuin ootella, millon Rovaniemen Maistraatti pistää asijata kirjallisesa muovossa tänne Naruskalle, nin Ukka pääsee ajokorttikauppaan, passikauppaan, pankkikorttikauppaan, kelakorttikauppaan ja vaikka mihin muuallekkin.

Tukikohasta uutta nimmee maiskuttelemissiin tähä.
3 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon Kari heh heh. Niinpitkään kun blokia ollaan selattu niin ikinä ei ole tullut mieleen tuo Kari nimi, joten kyllä Ukka on Ukka ja piste iin päälle.

    VastaaPoista
  2. Siinäpä se syy nimen viralliseen vaihtamiseen onkin, kun lähes kaikki immeiset omista vieraisiin huutavat Ukkaa suoraa huutoa. Ja sitä on kestellyt nyt kymmenkunta vuotta. Tottelen Ukkaa itsekin paremmin kuin Karia, kun kotona ei juurikaan ristimänimellä puhutella.

    On muutama taho, joille saattaa olla mielenkiintoista alkaa opettaa uutta nimeä. Ennakkoon ajattelen Venäjän tullia ja passintarkastusta, kunhan viralliset paperit muuttuvat ja pääsen muuttelemaan autopapereita ja kaikkea niihin liittyvää. Saattaa Ukalla alkaa aika rientää rattoisasti naapurissa...

    Ukka

    VastaaPoista