maanantai 27. helmikuuta 2017

Perruutusviikolle halavalla Kallelaan Naruskale!

Joka lunta kaipailee, nin sitä pääsee näkemääjjakokemaan Naruskala nyt, kussitä löytyy täyteen 80 senttijä. Hankikantova ei vielä ole kerinny tulla, eli mettäsuksien pittää olla pitkää mallija, jos hankeen hiihteleen aikoo. Tai lumikenkää pittää löytyvä jalloista. Linkoputsatuille mettäautoteille sensijjaan pääsee hihteleen silityspöyvälle. Ja vaikka lainaamaan Ukan ja Mummun esloja, joilla kunto kohuvaa kohisten.

Kelekkareitit on kunnossa kans ja niillon ajettu lähitunturiloille Karhulle ja Sorsalle sevverran, että urraa löytyy.

Naruskajojen alaosala ovvoimmasa pilikkikielto, mutta Siekan sillasta ylöspäin on neljättäkytäkilometrijä jokkee pilikittävänä. Suvantova piisaa. Ja kala alakaa herräileen päivämpitemisemmyötä.

Ja maaliskuu alakaa kohta lauhoisa merkeisä. TUOSTA NARUSKAN SÄÄENNUSTE pariks viikkova etiäppäin. Ei pahoja pakkasija ja aurinkovakin luppailee.

Nyt viikoks kolomellasattaa ja lyhvemmät pätkät viiskymppijä vuorokaus. Nuila hinnoila sisältyy hintaan lakanat ja pyyheliinat kahelle. Niija tieten kaikki polttopuut, jokka saa poltela takasa tai puulämpijäväsä saunasa.

Jääkairaa ja pilikkivehkeitä saa Tukikohasta lainaks, kuhan ostellee hiukan toukkaa koukkuullaitettavaks.

Tästei Lapilloma juuri halapene, eikä viettopaikka parane. KALLELAMMÖKKI  löytyy meijän nettisivuloilta, jokei sitä vielole nähäny. Siellonku herrankukkarosa erämaasa luonnon hilijasuuvesa. Autola pääsee talompäätyyn.


Kallelarrannasa voi joutessaakkuunnela vaikka Syväskönkään kohinata. Ja nauttija kunnon talavesta.

Tukikohasta varrauskirja auki tähä.3 kommenttia:

 1. Terve. Tais lähteä ukalle vahingossa vanha sähköposti tulemaan kun vanhoja piti poistella. Pahoittelut siitä. Saa poistaa. Mutta nimenvaihdoksen myötä on luultavasti tuo sähköpostikin vaihtunut? Voisitko laittaa uuen vaikkapa tänne kiitos. Ja jos lompakko myöden antaisi niinjovain starttaisi keula kohti kallelaa, mutta kun ei nijn ei. Mutta kesää odotellessa.

  VastaaPoista
 2. Olitkin sen jo tuonne tukikohdan sivuille päivittänyt. Sähköpostin meinaan.

  Nm : hätähousu

  VastaaPoista
 3. Joo, pikkuhiljaa siirtyvät kaikki henkilökohtaiset postit Ukka -nimen alle. Siirtymäajan pituutta tässä yritän harkita, mutta Kari -alkuiset postit ovat muutamassa viikossa historiaa.

  Tukikohta käyttää ukka.santala(at)naruska.com tai info(at)naruska.com osoitteita, jotka itse kenenkin kannattaa osoitteiksi sähköposteihinsa muutella.

  Ukka

  VastaaPoista