perjantai 24. helmikuuta 2017

Nimipäiväkaverilla liikut vähempänä.

Harrastaissa tapahtuu. Välillä kivempata, välillä ei nin kivvaa. Loimu ojjonkunaikaa harrastellu lasketteluva. Enole nähny kuin kuvija temppuilusuksila Kallinkankaala, sielä Paavolandijan omassa laskettelupaikasa.

Toissailtana sieloli kuiten tullu kaatumine Loimullekki. Soli menosa auttaan jottain toista kaatunutta, kunoli pyllähtänny itte. Ja siinoli polovesta kuulunu paukahus. Ja paukahus vääntyisä tarkottaa ylleensä sitä, että joku mennee rikki. Ja polovesa on jännettä ja kierukkaa sinne ja tänne.

Onneks asija on Loimun kohalla nyt tutkittu. On kuvattu magneetilla ja tavan röntgenilä ja kipsattu asiannmukasesti. Ja kipsi on kuulemma viimesenpääle, semmonen, jonka saa pois vaikka suihkunaijjaks.

Eilen ehtoola Loimu oli jo ollu pulukkamäjesä ja kouluunki pystynny, joten eikhän se siitä...
Eitää meitin nimppareita haittaa. Perjantaina viikompäästä jos ei tän vakavampaa välliin tapahu, nin juhulimma. Soli se kolomaskolomatta.

Tulimuuton mieleen polovenpaukahus ittellä. Mullakun paukahti toistavuojen poloven kierukkaleikkuun potemisejjäläkiin köökissä horjahtaisa, nin luulin ensalakuun, että nymmeni polovi lopullisesti. Mutta sepä menikippaikalleen, joten ei sepaukahus aina pahastaole. Mutta usseimmiten on, ninko Loimullaki.

Nuorela paranee varmaanki nopijamminko ikäimmeiselä.

Tukikohasta paranemisija toivottelemissii tähä.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä loimulle. Kallelassa taitaapi olla vieraita? Kun kamerassa näkyi koira klo 7.50 en uteliaisuuttani kysele vaan ajattelin että ei ole karkuteillä kyseinen hännänheiluttaja? Rihlakin kun kerran näytti istuskelevan talonnsa katolla.

    VastaaPoista
  2. Olihan siellä savolaisia, joilla oli semmonen luppakorva. Tänä aamuna lähtivätten kotimatkalle ja hyvin kertoivat viihtyneensä, niin immeiset kuin koirakin, joka oli saanut juoksennella villinä ja vapaana siellä jokivarressa...

    Ukka

    VastaaPoista