perjantai 4. marraskuuta 2016

Vapautuminen vankeudesta häämöttää.

Täällä metsässä saa melkein kaikissa asioissa olla villi ja vapaa, mutta yhdessä asiassa on ollut lieka kaulassa. Sen löysäämistä kokeillaan nyt.

Sonera on ollut puhelinoperaattorina niin kauas taaksepäin kuin muisti kantaa. Viikon päästä on kuitenkin toisin, jos on. Puhelin kuitenkin vaihtuu täällä ennen parjattuun "rätinälinjan", DNA-operaattorin vastuulle. Asian mahdollistaa Soneran ja DNA:n naimakauppa, jolloin rätinämiehet ovat päässeet asentamaan omat järjestelmänsä Soneran viereen. Meillä Karhutunturin tukiasemalle.

Kustannuskysymyksenäkin siirtoa voisi ajatella, kun uuden liittymän pitäisi toimia edellistä jopa paremmin, kuten myyntitykit Erätulen eteisessä eilen sormet melkein ison kirjan päällä vakuuttelivat. Kuukausitaksa joka tapauksessa putoaa Ukan kohdalla viitisentoista €uroa kuukaudessa, eli jonkunlainen rahasumma sijoitettavaksi vaikka mihin mukavampaan kuin puhelinlaskuun.

Kuukaudessahan tuo tapansa näyttää. Uutta liekaa ei DNA kaulaan tarjonnut, vaan vaihto takaisin tapahtuu ilman mitään sitoumuksia. Edes kylkiäisiä ei tarvitse palauttaa.

Tukikohasta Soneran yhteydenottoa odottelemisiin tähän. Ja uudesta raportoimisiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti