torstai 17. marraskuuta 2016

Superkuu näkösällä ja pilivesä.

Soli superkuupäivä josen väärimmuista maanantaina. Ukka ei tiijä semmosista mittään, kuppiti olla alakuviikko tähämpäivää asti Kemimmaalla pikku puuhasteluhommisa. Ja sieloli maanantaina pilivesä.

Onneks Mummeli pyöri Naruskan suunnila. Sehä on kuuhullu ollu ikäsä, eli ei mene tuommoset ohitte, jos vaan sattuu olleen pilivetöntä taivasta näkösällä. Ja oli ollukkans. Jostaki Politimavaarastapäi Mummeli tartutti tuommosen superkuunäkymän. Pöllömpiäki kuvia on Ukka nähäny.


Ukka ossaa nytten kasata ja purkaa ikejalaisija vaatekommeroita vaikka silimäkkiini. Tyär luki ohjekirjoja ja ruuvija ja nappulaa kierreltiijja väänneltii sinne ja tänne ja tuonne. Ja komerova synty kans.

Tullee siinä lastulevykuutijolle kohtalaiset myyntikatteet ja varmana, mutta pittää sanova ruottalaisevvirman kunnijaks, että ohojeittemmukkaan kun kassailee, nin oikeen mennee. Ja ei puuttunnu yhtäämpalikkaa, vaikka puolenkytä komerova ja sisuskaluhyllyjä kokhoollaitettiin.

Ukkaa voi tilata kassausurakointipuuhastelluun. Talo jos tarjovaa petipaikajja kertapäivääruokaa, nin sillä pääsee jo heleposti alakuu. Luppoaikaa onnäimmaraskuusa, kunei turisti liiku eikä käy pyyvyksii...

Kakaroijen apuna täsä saa lähiaikona varmaanki olla. Nillon vanahat isot talot kummallaki ja sillontällön meinaavat aina jottaimpaikkaa viksata. Nimpittääki, se virkistää.

Tukikohasta kotihommiin välilä keskittymissiin tähä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti