keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Eipä rapa roiskunnu polttopuile.

Hiukka outoovvuojenaikaan tuli seuraavavvuojen puukuorma Tukikohtaan. Syyki on selevä, kun Sallan Yhteismettä parturoi Politimavaaraa muutaman tietotoimistommukkaan nin, ettei jää ko tuppale lajele. En tiijä, kaajetaanko nin raakasti, mutta kuiten motoketju sielä heiluu, josei pariki.

Noh, koivun kuolema on Ukalle elämä. Koivua tarvittee Tukikohta ja nyssiton lähelä saatavisa. Rahti ei ihahhirveitä lähiettäisyyveltä maksa. Ja eilennet tuohon pihale purkaantu rekasta. Ja nyton kevvääks Kasperile valamis savotta. Viiskytäneljätonnija.


Hienosti pääs tukkirekka kiertään Tukikohan varastontakkaa laakista ympäri vekslaamati. Alta puolevvuojen saa Linko-Jarkko siirelä koivukasat etupihale sitteku alakaa taas kevvääks.

Tukikohasta motorisahhaa kunnosa pitelemissiin tähä.

4 kommenttia:

 1. Ei käy kyllä yhtään Kasperia katteex ku ton kuorman tosta haloiksi pisteleepi. Mites on Ukka tuntsan suunnalle kulkureitti auki?? Hyvin kaippa????

  VastaaPoista
 2. Kasperille semmonen viikonloppusessio...hyvvää harjotusta, kun nyt on ostannu ittelleenkin puulämmitteisen talon. Tuntsan tien aukioloon ei tällä hetkellä paikallistuntemus riitä. Voin kysellä ennen viikonloppuva, tulee tännään kyläseuran väkiä Tukikohtaan kokkoustammaan, net tietää. Lunta on rapijat 30 senttijä, joten raktorimiehelle piisaa siellä Tuntsan suunnalla jopia...

  Ukka

  VastaaPoista
 3. Selvä homma. Minäpä jään kuulolle. Ja jos ei mutterille makkaranpaistoon pääse niin menemme sitten siihen naruskan tammelle. Puilla se lämpiää meikäläisenki hirsitorppa,mutta halkohommia ei enään kykene itse suorittamaan. Onneksi sitä riittää vielä muutamax talvex ku sellaset 30 mottia on vielä liiterissä.

  Mutta nähdähän lauantaina.

  VastaaPoista
 4. Ja pakkanenkin näytteli koko viikolle sopivia lukemia, niin ei tartte ihan pilkkihaalariin pukeutua.

  VastaaPoista