sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Vävypoijjan valamistumista juhulimasa.

Mielunen reisu oli läntiseen kairaan Kemimmaale, kun tyär ilimotteli sallaa järjestäväsä Samile valamistujaisjuhulat. Ohan se tavallaan sallaa järjestämine vähä niijjanäi juhlakalun puolesta aatellen, mutta vävypoikaku ei halva olla keskipisteenä tuommosesa.

Tekastii Mummelin kans parit voileipäkaakut tillauksemmukkaan. Minijä leipas samalla viissiin makkeita kaakkuja ja muuta makijaa. Ja kaikki saatiin sankarilta salattuva nin, että naapuritalosa aitatalakoosa ollu uus taiteijen maisteri ku tuli kotijo, nin juhulat oli pystysä.

Puolensattaa vierasta oli paikalle ilimottautununnu. Ja tulivakkans. Ja mukavata oli.
Vielä onnitteluja Samile nimpaljo, että riittää. Nyton talosa vanahempi ja nuorempi maisteri.

Tukikohasta seuraavija juhlija ottelemisiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Onnea sitten Maisteri-Samille, joka nouti 2 Sankaria Kemijärveltä, jotka olivat ensikertaa tulossa Naruskalle Joulunviettoon tiistaina 22.12.2009 ja tottakai, nähtiin myös toisella kerralla seuraavana vuonna, eli Onnea ja -Menestystä mahdollisessa, Maisterintutkintoa vastaavassa tehtävässä!

    VastaaPoista
  2. Välitän onnittelut. Niin se vuodet vilisemällä vierii. Sinä muistat Ukkaa huomattavasti tarkemmin kaikki vuosiluvut ja asiat. Et kait ole samaa sorttia kuin Mummelin pappa aikanaan. Pakolan Pappa kertoi kerran minulle reilun 80:n vuoden ikäisenä, että hän muistaa elämästään jotain jokaiselta päivältä siitä lähtien, kun huutolaispoikana täytti 5 vuotta.

    Meikäläinen ei muista kuin hajatietoja sieltä täältä, eikä vuosiluvun tarkkudella juuri mitään...

    VastaaPoista