sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannuksen päätteeksi perhepotretti.

Tukikohta vietti rauhallisen Juhannuksen. Lapsoset ketterät nauttivat Mummelin uima-altaasta, jonka vettä pidettiin uimakelpoisen lämpimänä lämmintä vettä silloin tällöin lisäämällä.

Satunnaisia matkailijoita oli Naruskalla ja Tuntsalla keskikesän juhlan vietossa paljonlaisesti. Liikenne Naruskantiellä muistutti menopaluuliikenteessä parhaita hilla-aikoja.

Kelit vaihtelivat aurinkopaisteesta ukkossadekuuroihin. Lämpötilat olivat siedettäviä ainakin auringon paistaessa. Ei hellekelejä, muttei yöhalloja, eikä kylmiä tuulia. Ihan kohtuullista Naruskan kesää, joka mahdollisti ulkotulilla ruuanlaitot ja ruokailut.

Lintu-Pentti oli työreissullaan pitelemässä taukoa työnteosta. Pikavisiitillä pyörähtivät yöpymässä myös etelää kohti asuntoautollaan matkalla olleet Pauli Maanteiden kuningas vaimoineen. Muilta osin Tukikohta vietti juhlapyhiä oman perheen kesken, kun sekä keminmaalaiset että rovaniemeläiset pesueineen olivat paikalla.

Kasperin perhe käväisi Mummelin ja Ukan pyynnöstä perhepotretissa tienlaidan ukon ja akan tykönä. Kuten kuvasta tarkkasilämäisimmät havaitsevat, on Kasperin perheseen tulossa perheenlisäystä. Hoohetki on suunnilleen kuukauden päästä, jolloin perhe on muuttumassa nelihenkiseksi. Raisa, hänen poikansa Samuel kymmenen vee, Kasperi ja Mosku -koira saatiin samaan kuvaan. Toinen koira Simo pysytteli Ukan kakkoskoiratarhassa kuvan ulkopuolella.


Tukikohta jännittää tulevan perheenjäsenen syntymää varmaankin samalla sykkeellä kuin lasta odottava perhekin.

Tukikohasta kaikkea parasta tulevalle iloiselle perhetapahtumalle toivottelemisiin tähän.

1 kommentti:

  1. Varmasti jännittää, miutta kivaa, kannattaakin hieman jännittää, joten kyllä se kuukausi menee nopeasti!

    VastaaPoista