keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Potilaanaki puukkomestari...

Puukkomestari on pikkuhiljaa tulossa takas. Puukontekeleen Ukka näki jo kolome päivää sitte melekeen valamiina piston pään punasesa talosa. Sillon ei vielä tiijetty tupesta mittään. Nyt tiijetään.

Vekkukoira kun oli kyketty oman kopperonsa juoksulankaan, nin isäntä vetasi takataskusta Ukan talavela tillaaman puukon valamiina. Ja ei ihammikätahasa puukko olekkaan. Tämon ilimiselevästi Ukan puukoista mitalikolomikosa, josei kirkkaasti kommein. Varsinki tuppi on tairokas kuin mikä. Ja puukko käy kätteen ninko kaasukahva Ukan nuoruuvenajan motoripöölesä. Kaheksankulumanen kahva tars Ukammielestä olla kaikisa kekluisa. Ihimisen kämmen nimittäi on semmuotonen. Ainaki Ukan.

Kattokaa ja ihimetelkää työki. Taideluoma sanos ihavvarmasti yks kaveri Haukiputtaan heitosta...
Mettohela kuvvielä seuraavaan kekluun löyvetään kuvallisempi, nissitte alakaa puukko olleen kymppiplus. Tämon kympi.

Tukikohasta tähä.

2 kommenttia:

  1. On se kyllä komia tuo puukko. Valitettavasti jäi meikäläisten reissu sinne tältäerää tekemättä. Ja syynä tällä erää se kaikkein pahin. Mutta toivottavasti sitten ainakin taas ensivuonna. Jään seurailemaan ukan päivityksiä. Kiitos niistä.

    VastaaPoista
  2. No sepä harmi. Vuosi ei kuitenkaan ole aikaa, vaikka piika onkin ihminen. Eipä täällä olisi hääppöset kalakelit nyt olleetkaan, jos se edes hiukan lohtua tuo. Tuluvaan nousemassa joki ja kylymä ninko rys...eikun venäläisen helevetissä.

    VastaaPoista