perjantai 24. kesäkuuta 2016

Lippu Salkoon Juhannuksen kunniaksi.

Keskikesän juhlan virallinen osuus alkoi perinteen mukaisesti lipun nostolla. Tukikohtaan on onneksi tullut lapsosia ketteriä Ukkaa auttelemaan, niin nosto sujui sopivan arvokkaasti.

Eipä kaukaa liipannut, että lippua olisi nostettu kovassa raekuurossa ja ukkosen paukkeessa. Varttia vaille kahdeksaatoista nimittäin tuli vettä ja rakeita taivaan täydeltä puolenkymmenen minuutin ajan. Vesimittariin kertyi 13 milliä kunnon kuuron aikana.Illaksi näyttäisi sadetutkan mukaan Naruskaa olevan lähestymässä Keski-Lapissa nyt oleva ukkossadealue. Sauna piti laittaa varoiksi lämpenemään ennen aikojaan, jos sähköt katkeilevat iltayöstä. Siinä tapauksessa jäisi Juhannusaaton sanominen saunomatta. Ja se olisi huono juttu.

Toivotaan, että sähköt ja muutoinkin fiilikset säilyvät. Kasperi on Harri-Pentin kanssa kokeilemassa perhokalaa jossain Suoltijoen suunnilla, eikä siellä tiedetä Naruskan ukkosista ja sadekuuroista toistaiseksi mitään.

Tukikohta toivottaa kaikille tasapuolisesti Rauhallista ja Turvallista Juhannusta!

Tukikohasta keskiyön auringon näyttäytymistä odottelemisiin tähän...

1 kommentti:

  1. Hyvää Juhannuksenjatkoa sinnekin ja mitä lukikaan tupakkaohjeessa, sillä näkyy vain kuvana, jota apuväline, ei kykene lukemaan. Täällä, on Juhannus mennyt vain kotosalla vähän aikaa sitten esim. saunoessa, kun on se oma sauna ja pian, Bradvurstit uuniin jne vaikkapa Reinikaisen säestyksellä.

    VastaaPoista