keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kallelaan tulee kevät.

Nämä tammikuiset pakkaset tuntuvat jo hiukan painostavilta, kun ulos ei liioin mieli tee. Pakkanen keikkuu nytkin -35 asteen paikkeilla. Hyytävyyslukema seilaa kovissa lukemissa, kun samanaikaisesti pakkasen kanssa myös tuulee. Jos joku haluaa tietää hyytävyyslukeman esimerkiksi tänään, niin enimmillään se on Naruskalla ollut -43,9 astetta. Hrrrr.

Mutta tämä taittuu keväämmäksi, kuten aina tapahtuu. Viimeistään maaliskuussa lämpenee ainakin päiväksi, jos yöpakkaset vielä nurkkia paukuttavat.

Muistutuksena kevään tulemisesta ja Kallelan varauskirjasta voi mielen virkistykseksi vilkaista maalisvaalipäivänä 2015 Kallelan suvannosta kuvatun lyhytfilmin. Vielä se aurinko tänäkin vuonna paistaa ja hanki hymyilee...Teimme Mummun kanssa pikakatsauksen Kallelan kevään 2016 varauskirjaan. Helmikuu ja maaliskuu ovat toistaiseksi vapaana. Huhtikuun viimeinen viikko samoin.

Jos kevään lomapätkät ja muut mahdolliset vapaat ovat kalenterissa tiedossa, niin vaihtoehdoksi voisi suositella Naruskaa. Mitä täällä ei ole, sitä ihminen ei välttämättä tarvitse. Sanoo Ukka.

Tukikohasta pilkkimisvälineitä huoltelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti