tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kirje vierailta mailta.

Ykspuolinen kirjeenvaihto Muurmanskin kirjeenvaihtokaverin kans sai vaihteeks jatkova, ku Ukalle tullatupsahti kirjattu kirje. Taas kerran. Liekkö kolomas vai neljäs. Tuostapa sen saa lukija, tällä kertaa selevälä suomenkielelä.

Kirje vierailta mailta.

Ukka ei vieläkää ole kirjepostiloihin vastannu kertaakaa. Sielä ne asijat näyttää rullavan ilimanki.

Saattaa olla net hakkapeliitat mennyttä kaluva ja menetetty saatava samantien.

Tuli se yks sakko maksettuva hetkohta. Nytei ihavvarma ole, oisko sakkuva tullu olleskaan ku tuon kirjeellukkee. Samapa se, tarpeesee sinne raha on. Vaikkon niilä vielä kirstusa jottain, kune on kyvenny kääntäjäle maksaan feteraatijon kassasta täpit tiskii. Eikole turhasta maksettukkaa, sevverran selevää tekstijä on syntyny. Ukkaki melekee ymmärs.

Jokhan tätä juttuva vois Tukikohasa pijelä loppuuastikäsiteltynä. Tiijä häntä. Parasta on semmone tieto, että kaikki menneet rikolliset tevot näyttäs tullee anteeksannetuiks. Son harossi se. Ukka on puhtonen poika.Tukikohasta tähä.

1 kommentti:

  1. Yhdenvertaisuus ja -Tasa-arvolautakunta huomauttaa jälleen esteettömyydestä liitetiedoston lukemisen suhteen, eli ei onnistu, kun on käytetty Google Driveä, jota kylläkin pitäisi opiskella joskus ajan kanssa, sillä yleistyyhän se.

    VastaaPoista