sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Harrit soittelee ja surffailee netissä.

Jäätilanne Naruskajoessa on talvisen hyvä. Koskien alle on kertynyt jäätä sen verran runsaasti, että normikairan varren mitta häthättää riittää avannon tekemiseen.

Venla ja Kasperi käväisivät muutaman tunnin pilkkireissulla Kallelan alapuolisessa suvannossa. Harjus oli kohtuullisesti syönnillään, vaikkakaan mitään isommuksia ei jäälle tullut.

Yhtä alamittaista harjusta avantoon päästellessä sattui Kasperille täysosumavahinko. Kännykkä lipsahti haalarin taskusta harjuksen perässä avantoon, eikä siinä auttanut muuta kuin todeta, että sinne meni. Vahinkoa hiukan pienentää se seikka, että kyseinen puhelin on jo kaksi kertaa saanut vesiä sisuksiinsa aikain saatossa, mutta on kuivattelun jälkeen innostunut taas toimimaan, vaikka välillä takkuillenkin. Uusi puhelin oli jo ennen vahinkoakin ostoslistalla.

Nyt puhelin on kuitenkin Naruskajoen harjusten, taimenten ja siikojen ihmeteltävänä. Ukan entiselle Samsungille tuli nyt käyttöä ihan tarpeeseen, ettei Kasperin tarvitse jatkaa eloa ilman puhelinta, eikä pitää taukoa ennen uuden hankkimista. Vesitiivis malli on suunnitelmissa. Ja voisihan siihen samalla laittaa turvanarua sen verran, että saisi vedellä avannosta ja muista vesipaikoista takaisin kuiville...Tukikohasta isompia saaliita odottelemisiin tähän.

3 kommenttia:

  1. Aarhg. Tuo sattuu maailmassa kerran ja yhdelle ihmiselle. Kallen kertoimet tässä veikkauksessa historian tuntien aika pienet. Lottoa.

    VastaaPoista
  2. Kalle voisi ottaa mallia Ukan puhelinvalinnasta.

    VastaaPoista
  3. Se on ihan sama mikä luuri siellä harjusten seuraelämää piristämässä on.. Virtaavaan veteen kun puhelimen puottaa muutaman metrin syvyyteen niin ei sitä tarvii sieltä koittaa ylös onkia.

    VastaaPoista