torstai 5. maaliskuuta 2015

Hiilijalajjäläki pitenee ja hävettää...

Jopa viimoyönä tuli unesa pien vihree mies Ukan olokapäälle. Heiluttelit siinä käsirautoja ja menolippuva  Sukevalle korvajjuuresa. Hoki kokoajjan korvaan, notta linnahan tuommoset maapallompillaajat joutaa nyt het eikä viijestoistapäivä.

Ukka siinä tieten puolustelit hiukkase ittijään, että eihän täsä ole viikonsissään mittään ihimeempijä hankintoja tehtynnä, jotka mihinkäävvois vaikuttaa maalimantilasa.

Äijä hoki vaan ja korotteli äänesä, että vaihotpaha sen älykännykkäski, vaikka entunenki oli vielä täyvellisesti ällissää. Ja tilasit sitte niitä piuhoja ja kaikemmaalima tilipehöörijä ja tieten pikatoimituksela, eli lentokonneela sieltä ritteinsaarilta. Jakun sait vikapiuhat muka, nin vielä haukuit sevvirman pystöön ja sannoit, että pittää laittaa vielä toinenki lähetys, että saahaan uutta ällikännyvä laata jokapaikasa, eli autosa, makkuuhuoneesa. konttuurisa ja tieten vielä vaikka misä. Aatteleppa nyt äijä, että rahtikonneet kuskas niitä sumpiouhojas ensi saunampolttajiemmaaha ja sieltä toisela konneela pääkaupunkivälilaskula oulunkorkeuvele. Ja sieltä vielä erikoiskuletuksela Naruskan korpeen nin, että postijussi joutu ylinoppeutta ajjaan. Ja kahesti, eli tuplana koko paletti. Läsy lavasa.

Ja mitesse tääpäivä...sulle tullee ihanturhaa lämmitysöljyvä teepeeltä. Eikö saakutti riitä, että syyvät taivaale hiukkasta polttopuista ja nytten vielä lisäks poltat seikkijen viimesijä öljyvaroja.

Kyllähä sumpaikkas ollinnasa. Tuommosetku täälä vappaana heiluu, nin pillaantuu maalima. Eiku alahha Ukka konkoila pystöön nin saahaa rautaa ranteeseejja vankivaunut liikkeele. Tojisteet riittellee kaikile syytteile.
Tukikohasta hikikarpaloja otasa iltaa oottelemisii tähä,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti