lauantai 25. joulukuuta 2021

Siekan Joulupäivä. (2651)

Ei siitä voi kameraa näpsäyttämättä ajjaa ohitte...Naruskan kylä on tavammukkaan hiljanen Joulupäivänä. Kallelassa käväsin talakkarin hommisa sevverran, että kävin vesijohot ja lämmitykset tarkkomassa. Kaikpellaa.

Nyt irtoomma kattomaan Onnelajjouluva Rovaniemele. Sielä lahjapäivä on enimmäkseen tänhään, joten pittää mennä lastenilova vilikaseen.Tännään Joulupäivänajelule ja huomena takas Tapanimpäivänajelule lähtemissiin tähä.


2 kommenttia:

  1. Tasapuolisesti, myös Täältä Kaikille Joulunjatkoja, kuten varmasti, esim Ukka Havaitsikin, jos sielläpäin, oli ainakin Joulupäivä Hiljainen, oli se täällä Rovaniemellä ihan Eloisa, ainakin Keskustassapäin, eli Kaduilla, Käveli Väkeä, eräässä Ostoskeskuksessa, kuuluivat Tavanomaiset Hälinät jne. Ja Kiitos Ukalle Puuro-Opista, jo Joulukuusta 2016 alkaen, vaikka elinkin pitkään Kuvitelmassa, ettei muka, voisi myös esim Neljän Viljan Puuroa, tuolla Menetelmällä laittaa, mutta Kokeiltiinpahan sitten erään Kerran, Alkuvuodesta 2019 ja mikä siinä ja tuosta Ukan Ohjeesta Poiketen, jää Suola, kokonaan pois ja uunissa, ensin 200 Asteessa Tunnin, jotta saa Alkukuumennuksen, sitten 9 Tuntia 100 Asteessa ja patana, on käytetty Kultakeramiikka-Bistro-merkkistä pataa. Hyvä, että Mahatauti, tuollatavoin Parani, vasta nyt Iskostui Selväksi, että Leikkaus, myös perustuu Solmittuihin, jonkunlaisiin, mitä ilmeisimmin Ohuisiin Lankoihin ja Arki, tuo tullessaan Ikävää Jännitystä siitä, menevätkö jälleen, kaikki, ainakin Edulliset Saunomismahdollisuudet Jäihin ja Kirjoitinkin Äsken, niin Valviralle, kuin THL:älle Riskeistä, mitä voi heille Koitua, mikäli Langettavat Saunankäyttökieltoja, esim Palveluasumisyksiköille, eli Asukkaat, voivat murtaa ovia auki, joiden takana, sijaitsevat kiukaiden ohjauskeskukset, joista sitten Kiellon Langettanut Terveysviranomainen, saa Maksaa, kun Asiakas, kernaasti Kertoo Kaikki Asiaanliittyvät Tarinat, Kirjattavaksi Poliisin Kuulustelupöytäkirjaan ja kun Tulostus, on Suoritettu, vielä laittaa Papereihin tarvittavat Allekirjoitukset, jotta Käsittelyt, voivat Sujuvasti Edetä!

    VastaaPoista