keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Kolomannet koronapiikit. (2654)

Sallasa on tavallisenhhyvin hoijettu nämät koronarokotukset. Meiloli emännyvenkans kolomannet piikit varattuna tammikuumpuolivälliin tulevalevvuojele. Sattuin eilenaamula huomaamaan naamakirjasta pienen ilimotuksen, että Sallasa on tälleviikkova uusija aikoja, joita voip varata.

Nytkun toisejja kolomannen piikin välijä on lyhennetty, nin varasin tietenki uuvemmat aijjat meille kummallekki. Varrausjärjestelmä automaattisestippoisti net vanhat varraukset.

Saima piikit eilen varrauspäivän ehtoopäiväle. Otima jottain moternaa teehooällän suosituksemmukasesti, kun rokotustäti asijaa valakasi. Kivutompiikki, kuten kaks aijempaaki. Pikkusen on ollu jäläkitunnetta olokapään rokotusaluveela meilä kummallaki. Emännyyvele saatto ehtoolla nousta lievä kuume, mutta tännään ojjo olo normaali. 

Hoijelkaapa kaikki rokotukset päiväntasale. Siton viirusta liikkeellä kohta kaikkijalla, kun tämä meijänkin lintukoto Salla on saanu viimepäivile muutaman koronatartunnan. Niiton vältettävä tai ainakin hajettava rokotesuojaa, kummet kulema kaikki sen josainvaiheesa sairastamma. Sais ees loivemman tauvin ommeilläkin toivelistala...

Tukikohasta vuojevvaihtumista hilijolleen oottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti