tiistai 7. joulukuuta 2021

Pakkaskuvat kiinteiltä kameroilta. (2640)

Oli likellä maksimisuoritusta kävästä putsaamasa kuurat pois Tukikohan katola pyörivästä tuulimittarista. Tämmösellä pakkasela ei aina tuulla jaksa, mutta tämon semmosta koillisesta tulevata kylymää, että se tullee tuulenkanssa.

Olis sieltä saannu maisemakuvan auringorreunasta Kuukkumaharjun takkaa, mutta kynnet oli tuulikuppijen jäläkiin nin kohomeesa, että pelekäsin luurin puttoovan kynsistä, jos vielä kuvvailemmaan sielä vinkasa alan. Jätin ottamati.

Kallelarrannasa on avosula jäätynny umpeen. Jokkeen tullee näiläkeleilä pilikkijäät ja varmasti. Karhutunturin takanen taivaarranta näyttässiltä, että hellekelijä ei lähiaikoina luvasa ole.

Huomena jos onni ommyötä, nin katola saattaa paremmin tarjeta...Nuohoojampitäs tulla polttammaan Tukikohan piippuva puhtaaks. Jos yhtä äkäsenä tulet ovvallollaan, nin rosterijatke ejelliselä kertaa hohkas punasena parraimpijen ketuhhäntälieskojen aikaan...Siitä pittää otattaa kuvvaa talon emännälä huomena.

Tuossa tuoreet otokset Kallelarrannasta ja Tukikohan katolta. Tukikohasta pökkövä vielä tänhään pessään työntelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti