keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Maalari maalasi maisemaa, sinistä ja punasta... (2648)

Solisitten vuojen lyhvin ja pimmein päivä eilen. Ukan viimoyö oli myös synkkä. Rovaniemeltä takertu, olisko ollu pihivipaarista, mahatauti. Nuita ruokatorviventtiilijä korjannu lekuri varotti, että vain aniharva sieltä mahaportista leikatuista pystyy oksentammaan. Nytpä son testattu, aamuyölä kolomelta.

Normi oksennusasennosta ei tapahtunnu muutakun silimät päästä pullistu, mutta itteni kun kampesin kunnola jaloilleen ja selekä suoraks, nin palleapa anto periks ja mahasisältö lähti tulemaan ja menemään mihin kuuluukin, vessampönttöön viemärijärjestelmään.

Huojentava kokemus, joskaan ei nin kovimmiellyttävä. Mutta sihelloppu huonovointisuus, jota olis saattanu saaha ootela, josei olis onnistunnu oksentaan...Ja saatto nyörit ruokatorven alapääsä pysyvä solomuissasa. Sekin on tievosa, että jossattuu aukeemaan, niin voijaan tähystyleikkaamalla solomija uuvelleen.

Täsä iltapäivälä pystyjo käväseen kamerahuoltoreisun Kallelasapäin. Ei mahtannu mittään, kunnäki Siekan värit, vaan piti sonyluurija pikasesti näpsähyttää...Tukikohasta hiljolleen rivviintulemissiin tähä.


1 kommentti: