sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Hillakeklut. (2389)

Taijeluomaa pukkas Vasarapajalta Mummelile ja Ukale. Kiireetön tillaus on kestänny viikkotolokkuja, mutta valamistuhan se Ukale uus kaheksankulumanen visapääpuukko ja Mummelille entuseen puukkoon uus tuppi, kun muuan lainaaja onnistu katkasemmaan entusesta tupesta puisen koristetupenpään.

Ukan puukon terä on Jaaranen ja kaheksankulumanen sattuu olleen oma suosikki, joka käyp kätheen. Ja tämon nyt semmonen arvokalu, ettei solekkaupan.

Mummun vanha kalapuukko sai tupentevon lisäks huoltoterotuksen. Nyton perkuupuukko, kunolis vaan perattavvaa...
Tukikohasta hyvvää työtä ihhailemissiin tähä.

3 kommenttia:

  1. Voi hittolainen, kun ovat komeita. Aitoa taideluomaa. tuo 8- kulmainen vaikuttaa ainakin kuvassa tosi hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Ja Ajatelkaas, jos vielä Joskus, olisivat Pistekirjoitusnäytötkin sellaisia, että Voisivat Muotoutua Tuollaisiksi Taideteospuukoiksi, tai Voisi ne Tulostaa 3D-Tulostimella siten, että voi sitten Sorminkin Tunnustella, kunnes ehkä aivan Varoen, voi myös Tunnustella sitä Aitoakin Versiota. Ja empä ollut Kuullutkaan Seudusta nimeltään Tammukka, enkä Muistaakseni myöskään siitä Toisesta Seudusta, josta samassa Kirjoituksessa Mainittiin, mutta Kyllä, on tullut Käytyä Kaunispäällä 27.7.1983 Hyvin Myöhään Illalla, Katselemassa Auringonlaskua, kun olimme Lapsi ja -Lähinnä Isä-Porukan kanssa Eräänlaisella Vaellusleirillä, Auringonlaskunkatselun jälkeen, Maistui Mehu Ravintolan Yläkerrassa Hyvältä, jossa Soitti ja -Lauloi Bändi Kultaisesta Nuoruudesta, Harvinaisuus, oli oikein Miestarjoilija, joka sen mehun Antoi, kun Aiemmin, oli vain Nähnyt Naistarjoilijoita, Alakerrassa, Houkuttelivat Flipperit ja -muut Pelit Koittamaan Voimiaan ja vieläpä, kun Palailimme Takaisin yhä Edelleen Villipohjolan Ylläpitämälle Köysivaaran Kämpälle, Nuotiot Tuleen, Grillimakkarat Paistumaan ja -Päähänpistona, kun oltiin juotu Sekamehut kertakäyttömukista tyhjiksi, Särkemään Mukeja, joiden sirut, saivatkin Aikuiset Jäljiltämme siivota, että Sellaistakin Matkailumeininkiä, on Harrastettu ja Odotelkaamme sitten Matkakertomustanne Luettavaksi, esim. Pari Tuntia Vanhalla, Uusimmalla Windows-Sovelluspäivityksellä, Selaimena Uusin Päivitys Microsoft Edgestä, eli Näyttävät Hyvin Pelittävän!

    VastaaPoista
  3. Ja nyt sitten Ilmeisesti, tuli tämän Uusimman Windows-Päivityksen Myötä Uudistuksena, että kun Aiemmin, on Painettua Julkaise-Näppäintä, Pitänyt Näpytellä Käyttäjätunnustaan, eli Käytännössä Sähköpostiaan, sekä Salasanaa, on Kirjauduttua, kylläkin Näkyvillä Äskenesitetty Kommentti, mutta Piti Kirjautuneena, vielä uudelleen, Painaa Julkaise-Näppäintä, mutta nyt, kun Kirjautui, tuli Heti ilmoitus, että Kommentti Julkaistu.

    VastaaPoista