perjantai 3. huhtikuuta 2020

Tukikohan saunarempalle piste. (2317)

Neljäjapuolkuukautta remonttivaiheita. Monellaista asijoijen hoitamista rakennusmiehen ja rakennusfirman kanssa. Ja välleen pikkuneuvotteluja ja kyselyjä vakkuutusyhtiönkissuuntaan.

Nyton homma kuiten ohitte. Tukikohan sauna ja koko alakerta pannuhuonetta ja liiteriossaa lukkuunottamati tuli peruskorjattuva. Ja huolellisesti.

Oli monemmoista arvijota siitä, mitä lopputulos tullee maksammaan. Nyt se on tievossa. Oli jo aprillipäivänä, mutta arvelin semmenevän aprillipilana, jos sillon kerron. Eipä se laskun kokonaissumma mikkään valtakunnansallaisuus ole, lasku oli 38850,20 €erova. Vakkuutusyhtijö korvas siitä nolla-alvilla rapijan kolokytätuhatta ja arvonlisäveron makso selekänahastaan Tukikohan kasööri.

Sivutuotteena omana hommana korjattiivvielä saunatilan pukuhuone, joka ei vuotovahingosta ollu kärsinny. Se meni omasta lompakosta ja omana työnä. Niija oli Aarnikimmaalaamasa. Mummeli heilu pomona ja pääsuunnittelijana.

Meitin puolella ei ole poikkipuolen sannaa sanottavvaa vakkuutusyhtiö Ihvin toimista. Täyvet pisteet sinne. Ja täyvet pisteet myös Etelä-Lapin Rakennus OY:lle ja sen pomolle ja erityisesti laatottajakirvesmies Mikalle, jonka käjejjäläkee uuvet tilat käytännösä on. Kaikkija suosittelemma lämpöösesti.

Nytei puutu ennääkun, että pääsemä tästä koronakäsijarrusta irti, nin pääsee Tukikohan asijakkaat kokkeilemmaan uusija ehtoja saunatiloja. Kojeajamma Mummelin kanssa niitä toistaseks kahelleen joka päivän ehtoolla. Ja kyllä kelepaa...
Tukikohasta kevätauringosta nauttimissiin tähä...

1 kommentti:

  1. Ups, kun siitä tuli hieno. Saunomaan pystyy nyt isompikin porukka, toivottavasti päästään pian koronasta erroon niin saatte tekin hiukka tuloja:-))

    VastaaPoista