sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Niliaitan nykyaikastamista. (2335)

Tartti Kallelan Netatmosääaseman mittalaitteista sajemittarija siirelä hiukka lähemmäks tuvan sisäseinälä sijaittevaa keskusyksikkövä. Talavipakkaset sajemittari oli sisälä, kun siinä ei ole lämmitystä, jota talavella tarvittas. Eilen kun asentelin sen entuselle paikalleen noin kolomenkymmenemmetrin päähän keskusyksiköstä ulos, nin alako essiintyyn katkoksija tievonkulusa.

Nyt sajemittari koristaa niliaitan kattorakenteita. Seinustalla on lämpötilamittari ollu jo paritvuojet.


Onneks ei tartte vejelä johtoja näitten yksiköittevvälile, kun net toimii paristoilla. Paristojen kunnon näjen täälä Tukikohasa konttuurin isolta tietokonenäytöltä.

Sielä Kallelan sisätiloisa on molemisa päissä talova sisäanturit Netatmoon. Niillä näjen sisälämpötilat, joista saan osviitat patterilämmöistä sillon, kun asukkaita ei Kallelasa ole. Asukkaat pystyy sielä ollessaan sääteleen patterilämpötiloja mielesä mukkaisesti. Käyttöohojeet löytyy mökistä...

Tukikohasta vieläkikkylymää luoteisvirtausta kärsimissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Olisipas Jotakin, jos jotkut puomit, noin vain Estäisivät Kallelaanmenon ja noista Linnuista, mistähän Voisimmekaan Oppia Ymmärtämään niiden Vaistoja, kun Suuntansa Valitsevat, eli Varmasti, ovat Päättäneet, että Pohjoinen, se Paras Paikka on, vaikka olisivatkin Hieman Etuajassa.

    VastaaPoista