tiistai 7. huhtikuuta 2020

Kallelan saunakuulumiset. (2321)

Ninko tuli mainittuva, oli kolomevviikon aijjat perrruutusviikkojen takija uusija meitin vuokramökin sauna Naruskajokitörmälä. Ensimpiti vaan uusasta lauteet, mutta net kun oli revitty peräkärryyn, nin panneeliseinät sai pikavilikasun jäläkiin saman purkutuomijon. Kerroinkissiitä aijemmin kait.

Amatööriltä karkas tieten aikaa, vaikkoli alakuvaiheesa väärti apunaki. Siinon vaan omat hommasa tehhä kaikki vaiheet lattijata lukkuunottamata, joka son siellä rakennettu ikkuiseks lasikuijusta.

Siellon Kikka -merkkiset lauverungot nyjja lauvepuut on sammaa vankkaa wiccotavarata, mitä käytimmä Tukikohan saunaremontisa. Eli eivät notkahtele.

Kiuvas vaihtu kans. Narvi anto tillaa pikkuharvijalle. Ja ninko Kallelasa käyyneet huomaa, suihkunurkkaus on siirtynny päivvastaseen nurkkaanmmitä soli aijemmin. Lauteetkihheitti volttija toisimpäin kuin enne.

Tillaan sinne saunale vielä sähkärin, niilaitama sinne sähköpatterin varmistammaan, että vesivermeet ei oven kiinniollesa pääse jäätyyn. Lämpötillaa ohjailen täältä Tukikohasta kännykkäsovelluksela, ninko mökin muutaki lämmitysjärjestelmää. Kätevätä wihvin kautti...

Emännyys veti saunan ovveen liuruva ainetta, jolla sevväri muuttu komijarruskeeks. Son alakuperänen ovi, jotenka ei viititty vaihtaa. Vanahat lasiruuvut on heleposti puhistettavata mallija.

Harmaalasinurkkaus tehtiin suihkuva varten. Jospa paneeliseinät säilys sielä pisempään...

Rapatut seinät ommaalattu ja kiukaan alle laitoima harmaata seinälaattaa, joita jäi sopevasti Tukikohtarempasta.

Kylypeerrämmäytimä emon kansa enskertaa viimellauvantaina. Sopevat löylyt sieltä sai. Toiseks parraat lähitienoolta, Tukikohan saunajjäläkiin.

Siellon nyt muutama immeinen koronata pavosa pääsijäisen ylitte. Het menit sinne omija aikojaan ja aikoovat talovväkkee näkemäti lähtijä pois kanssa. Maksupolitiikka voijaan hoijela etänä.

Laittelen ajantasasija kuvija muistaki huoneista lähiaikona. Pikkumuutoksija tehtiin saunallisäks muuvallakimmökisä.

Tukikohasta Tukikohan kattolumijen puttoomisija oottelemissiin tähän nyt, kunon luvannu räkäkelijä lämpösine satteinee.

3 kommenttia:

 1. Kyllä meillä ainaki joutuu arvaileen aika paljon miltä noi tilat näyttää.Kiuas näkyy hyvin.Se onki ainoo kuva, muut on mustia.
  Näemmehän me tilat sitten kun elokuussa tulemme käymään.
  Terveisin Pirjo ja Vesa

  VastaaPoista
 2. Olempahan pahhoillain, että ei meinannu kuvija löyyvä. Kokkeilkaapa uuvestaan. Josei ala näkymään, nin nakkaan konheet akkunasta kartanole ja alotan alusta.

  Ukka Matimpoika

  VastaaPoista
 3. Voisimpa Ukka sanoa lurauttaa että nyt näyttää sauna Kallelassa ihan eri maailmalta.
  Lauteet ikkunaseinällä tuovat jotenkin lisää avaruutta. Ja jos tarkkasilmäisenä huomasin niin se kommee löylykauha näyttäs lauteilla olevan edelleen.
  Innolla oottelemissiin mitäpä muuta ootte tehnynnä mökissä.

  VastaaPoista