sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Syntijä tekemäsä. (2330)

Ei sais kuulema matkustela isommi. Oli kuiten asijallista asijaa ja lisäks muutama helevetimmoine houkutus kävästä päivämutkin Rovaniemelä...

Poijjan huushoolisa oli porukatterveenä, eikäpä tuota olemmittään tautiivviittaavaa nähty Naruskallakaa. Ja ihankuvvahingosa sattu peräkärrivvienti, Ukan uuven tuolinosto ja Kerttu Unna Orvokin synttärit samaleppäiväle. Niija ekstrana tieten neljäskijjuttu. Niilloli sielä mettopaisti uunisa juhulankunnijaks.

Eikäyty hallausettäsisyyvelä. Sevverran sisälä kävimä, että jätimä synttärilahajaa ja vilikasima saunaremontin tillaa. Niija jätettii voileipäkaakku mettopaistipaan vastineeks. Teimmä hyvän vaihtokaupan...


Tänhään nautima mettopaistin kuninkaallista makuva Mummelin kansa kahen. Oli sakemanninkaupasta ostettuva tommaattimaustettuva rattiinipottuva, rapeeta tuoresallaatija, puolukkahillova ja sitä ukkomettopattaa. Voitte uskoo, että lähti näläkä ja makuhermot tuli kunnola kutittettuva...

Joiltakiosin reisu meni päihhelevettijä. Ei olis pitäny ostela kiinalaisvalamisteista toimistopelituolija, josta piti tulla isommiehen toimistotooli. Ei tullu. Ensmäästä kertaakun istuin siihe, nin puolemmetrin lattijala siirtämisejjäläkiin irtos yhestä tuplarattaasta toinempyötä ja pikkuliikkeejjäläkiin sivule irtos toinempyörä. Jakun niitä rattaita ja kiinnityskohtija ja akseliloita hiukka tutkittiin, nin heleppo oli päätelä, että tuoli on susijosyntyissään.

Kiinalaista päältä kaunista, mutta täyttä pasalakusta tavaraa. Lähtee ensmääsen arjentullen takas kikanttirovaniemele, kuhan saan selevile, halluuko net sen sinne palasina vai koottuna. Loota ovvielä tallesa...
Käyhän ei kannatte halapaa ostaa, tuli taas kerran tojistettuva. Ja opittuva kantapään kautti... Minimissäsä vajjaa neljäsattaaeerova joutuu vähänkää kunnollisesta työtuolista pulittaa. Ja senkäähhintane ei ole seuraava valamistettu kiinalaistevvapriikisa, son varma tieto.

Tukikohasta tuolimarkkinoihin uuvelleen tutustumissiin tähä.

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti, Pääset Sopuun Gigantin kanssa, entä, kun on Oikosulku, niin mitä, se Metto, oikein on, eli mitä ilmeisesti Lihaa? Luin tänään Osoitteessa apu.fi Artikkelin 27.11.2019 Karjaallasijaitsevasta Hävikkiruokapisteestä, josta Useitakin Artikkeleita jo olemassa, eli Ruoat, saadaan sinne Lähiseutujen Ravintoloista jne ja jos Tukikohta, olisi Lähempänä, voin vain Kuvitella, mikä olisi Palaute, kun Mahdolliset Hävikkiruoat, Päätyisivätkin Hävikkiruokapisteelle, jos Hävikkiä, edes Syntyisi, eli jos Voimavarat Tukikohdalla Riittäisivätkin, niin Samantyyppinen Hävikkiruokapiste vain Pystyyn!

  VastaaPoista
 2. Gigantti hoidetaan huomenissa. Mettopata on tällä kertaa valmistettu ukkometson lihasta. Metsollahan on puoliso, jota ei niinkään usein puhutella akkametsoksi, vaan koppeloksi.

  Yleisnimikkeenä puhun lintupadasta silloin, kun siihen käytetään tilanteen mukaan milloin metsoa, teertä tai riekkoa, myös harvoin pyyn lihaa.

  Ukka Matinpoika

  VastaaPoista
 3. Eipä vain Välähtänyt, että tarkoitit Metsoa, kun vain Kirjoitit Metto, mutta Erittäin Hyvää, se Pata varmasti on!

  VastaaPoista