tiistai 28. huhtikuuta 2020

Sumopainijaksko täsä pittää alakaa... (2336)

Suuruuvenhulluuvesa on ainakisse hyvä puoli, että tuolista ei istumatila lopu. Tilasin Tukikohan päällikön paikale Saksammaalta toolin. Siihenkin tosin oli osa ohojeista kirjootettu semmosila merkeilä, että net viittaa tuonne kaukoittään.

Entunen tooli oli sieltä kait kans. Niitä meni täsä muutamasa vuojesa satakilosen alla kaks tohojoks sillai, että ei niisä jaksanu ennää tasapainoila. Yks harhalaukaus tuli ostettuva pelitoolimarkkinoilta. Sonnyt kokheiltu. Ja nyt on kokkeilusa saksalaisen kiinatooli. Yläpainoraja on kaksattaa killoo, eli tämmönevvajjaa satakilonen vois ottaa muutaman kilovvielä lissää, nin toolin kantavuuven pitäs riittää.

En ala kuitenkaa sumopainijakiloja kerräämään, vaikka senkokonenkin käyttäjä tähän issoon vankkaan tooliin kohtuuvela sopis.

Sivuile ei täsä tila lopu. Ja kyynernojat kestää painova säännöstelemäti. Ja selekätukkee tullee ristiseläle heleposti ja jämerälä säätövarala.

Neljättäkymmenettä kilova on omapaino toolila ja siihen satakilloo lissää, nin lattijan pittää olla jämy kans. Pyörät täsä toolisa on toistaseks pysyny kojeajon aikana paikallasa. Sonjo huojentava tieto.Kolokytäpäivää tätä voi pallautusoikeuvela kokkeila. Kyllä se siinä aijjasa tapasannäyttää.

Tukikohasta entuset toolit kirkonkyllää kohti lähettelemissiin tähä. Kierrätyksee.

1 kommentti: