torstai 16. huhtikuuta 2020

Puukkotehas eristyksisä. (2329)

Ei se Vasarapaja mikkään liukuhihinapuukkotehas ole. Harrastus sanavvarsinaisesa merkityksesä. Eipä sillä Artolla juuri muuta aijjankuluva ole, ittekseen kun asustellee. Vuokraisäntäki on vähennelly käyntijään, kun on nämät koronapelisäännöt.

Jo alakuvaiheesa koronata sannoin puukkomestarile, että hänelä se olis varmaan parasta pysytelä kaukana koronasta. Heti tuli kommentti, että kirkonkellot saa laittaa soittaan sekunnimpäästä siitä, kun viirus hänneen iskee...

Eilen poikkesin lakisääteisilä etäisyyksilä Vasaran asentopaikalla. Ruokaa ei sinnettarvinnu, kun on varattu parivviikon muonat jääkaappiin ja pakastimmeen. Vein tuorettavarana kolome Leijonaa, joka on huonoo säilymmään. Niija varroiksi vein keuhkolääkkeeks kolome punasta ÄlÄmtupakkija, sitä sätkänkäärimisseen sopevaa. Ja kolome rislaa ja pussi viltterijä. Niilä pitäs taas kahlata viikompäivät etijäppäin.

Pöyvälä oli parit valamiinnäköset keklut. Net otin postitettavaks. Kuvat kertoo, että unniikkija on taas parikipaletta syntynny. Aikaakin kulluu, kunei urakkatahtija ole.Tukikohasta pikku aamupakkasesta tähä.


2 kommenttia:

  1. On hienoja pùkkoja Vasara valmistanut. Molemmat herättävät omistamisenhalua...

    VastaaPoista
  2. Tuttua vasarata. Ylempi on kyllä niin kaunis että eihän tollatteella kehtais mittään veistelläkkä.

    VastaaPoista