maanantai 28. elokuuta 2017

Isompi hillapoimuri käväsi Lapissa.

Kylymä lähipävijen jakso sitä jo enteil, että pakkaset tullee. Ja tuli kans. Alavammat paikat voi hillakarttoloista melekeen ruksata ylitte. Korkijammalla saattaa olla säilynny, ninko jossaki lähipäivän jutussa tais tulla mainittuva.

Kuurasija pihakukallehtijä ja autonakkunoita oli aamusela, kuppakkane rutisteli Naruskaa. Muuvala oli vielä kylymempätä, muta Ukanki omalla asemala -1,6 astetta. Ilimatieteellaitoksen Naruskan asemala -2,1.  Kylymintä Lapisa oli Vuotsosa -4,0 ja Lokankairasa, -3,4 astetta. Ja eri puolila Lappija miinusta noittevvälistä tai likelä.

Hilla muuttuu harmajaks, värittömäks, ja makkeus karkaa samontein. Mustikoille, joitei paljoo ole tulosa muutenkaattänne, kävi alavila huonosti kans.

Ainuva lussapuolen asija on, että aurinkopaistetta näkkee monneen aikaan tännään...

Tukikohasta linjapiilijä ehtooks oottelemissiin tähä. Kakskytäviis ja lallalllaaaa, kattiloita isommaks.

2 kommenttia:

  1. Eli Veikko Huovisen mukaan: Pohjolan Liikenne kävi Naruskassa.....

    VastaaPoista
  2. Ja GreenLine Bussi toi Helsingin Steinerkoulun ryhmän tänne. Ja samalla voin kertoa Taivassalon hillagroupin eilisen Tuntsareissun poimintatuloksia Tuntsan korpisoilta: 60 kiloa hillaa, laatu priimapriimaa. Eli pakkanen ei kaikkeen vielä pystynyt, vaikka yrittikin...

    Taivassalolaiset eivät voineet mieltään malttaa, vaan tänne piti päästä hillasuolle toistamiseen. Mitäs päästivät taudin tarttumaan...

    Ukka

    VastaaPoista