keskiviikko 9. elokuuta 2017

Hillasato alakaa olla poimijata vaille valamis.

Nytei ole kaukana se aika, jollon kannattee tehhä hyökkäys jängile. Jokku on jo alottanneet ja jonkuppäivän poimittuvaan jo lähtenneet hilloineempoiski, mutta jänkijä ei poimimala täältä tyhjennetä.

Marjaa löytyy Naruskamperiltä enempi semmosilta puolikorpijängiltä, joisson hiukkase suojamettää ollu kukinta-aikaan suojana.

Muistutuksena siitä, mitenniitä hilloja kannattee poimija, otti Ukka tänhään pikkupätkävvideota, josa kerrotaan, ettei tätä kuningasmarjaa kannatte käsitellä saavinappumenetelmälä, eikä eräsäkisä liiskaamala, vaan net pitää säilyttää nättinä, ninko net poimijesa on...


Tännään keräsimä Mummelinkans kolomentunnirreisula noukkapuntarista lukemat ykstoistakilloo, tosikuvvesi. Jämptionnäin.

Olis noukittu vielä lissääki, mutta kunnon sajekuuro kasteli meijät persauksija myöten, nin lähimmä poies. Kotijo suihkuujja vaatteijevvaihtoon.

Tukikohasta huomisseen uuteerreissuun tähä.

1 kommentti:

  1. Hyvä j -seikkaperäisen opettavainen video, josta Sokkokin saa irti, miten Hillaretkellä käyttäydytään, eli jospa joskus itsekin niitä poimii ja -maisteleekin, jota ei vieläkään ole tullut tehtyä, vaikka nyt täällä hillaseutujen tuntumassa asuukin, mutta ehkä joskus, tulee sekin aukko sivistyksestä paikattua perusteelliesti.

    VastaaPoista