perjantai 12. elokuuta 2016

Simot kuntoon Pomolle.

Ohannet nämä isovanhempainhommat mukavija, kussaa muistela mennehijä kohta kolomenkymmenenseittemän vuojen takkaa. Sillon näihin Simoihin pakattii meijän ommaa esikoistyttövä Katija. Poijjan vuoro oli samoisa hyökkäysvaunuisa jo kohta kolokytä vuotta sitte seki.

Tännään tullee poijjanpoika Pomo, Raisan ja Kasperin esikoispoke, jolle Ukka pesas ja pyyhki viikolloppuva varte samat vaunut, norjalaasta alakuperrää. Hiukka on romiosat ottannu itteesä, mutta ohan tuota aikaaki kulunu...

Näisson taittu unille tuuvittaa muutamaankertaa Hallahelinää ja Loimuaki. Perinnettä löytyy...


Niisä tarttee Pokenki päästä hiukka Naruskarraittija kokkeileen. Jos vaikka unet tulis ulukoilimasa.

Tukikohasta vanahaa kehtova kans putsailemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Kommeet on vaunut Ukalla. Kokeileppa Ukka ottaa sellanen karkea talous-sieni ja iso pullo coca-colaa, ja eikun niillä hinkkaamaan vaunuista ruosteet pois. Lähtee kromit kiiltämään ja ruosteet lätkimään. (Siis jos ruostetta on havaittavissa) ??? Mutta toi coca-cola tehoaa aika hyvin.

    VastaaPoista
  2. Sallan poropuiston päiväretken hinta oli 88€ per aikuinen ja 44€ lapsi 14 ikävuoteen asti. Johon sisältyi ruokailu ja poroajokortti. Joten tyydymme naruskan maisemiin. Ajattelin vaan hiukan valaista Ukkaakin jos joku muukin kyseistä asiaa joskus kyseleepi. Ruokkimaan poroja rekikyydillä pääsi 10€ per nuppi. Että sellasta tältäerää.

    VastaaPoista