sunnuntai 14. elokuuta 2016

Miniän matsutakepiiraassa jytyvä...

Jaappanilaiset olisivat varmana onnesta mykkinä, jos heillolis matsutakeva laittaa evvääseen samalla tappaan kuin Naruskalla eilissäpänä. Niitä matsutakeja nimittäin oli hyvämmatkaa toistakytä kilova siivottavana. Ja net olit puhtaita kuin pulumuset pienimmästä isompaan.

Miniä leipasi parit matsutaketäytteiset uunipiirakat oikeen semmoseen perinteiseen piirakkataikinnaan. Täytteeks enin osa matsutakesilippuva, juustova, paprikata ja jottain pippurintapasta. Ja saatto siinä olla jottain muutaki.

Ukkaki veteli sitä eilen pikkupalasen kuumana ja tännään isomman kappaleen mikrosa kuumennettuna. Oli tavallisehhyvvää. Ja jos vaikutukset on sammaa, mitä jaappanilaiset uskoo, nin viakransyöntijä saattaa kannattaa hiuka hillitä...


Tuommosesa kasvupohojasa net täälä kasoovat, ninko kuvasta näkkyy. Tulis vaan poutapäivä, nin lähettäs Mummelin kans tutkiin vähällaajemmin, löytyskö niitä sattaakaa kilova päiväsä...

Hyväson, että hillat alakaa olleen tältäsuvelta ohitte, nin kerkijää keskittyyn hiljokseen mustikoihi ja siinä sivusa matsutakkeen.

Tukikohasta poutaa oottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti