lauantai 9. huhtikuuta 2016

Metsähallituksen kämppäavainpalvelu.

Tavallaan yleisön pyynnöstä Ukka järjesteli Tuntsan suunnalla olevien kahden Metsähallituksen vuokrakämpän avainpalvelun Tukikohtaan. Kämpät ovat Takkaselän ja Härkätunturin vuokratuvat.

Tukikohtahan sijaitsee maantieteellisesti optimipaikassa Tuntsalle johtavan tien varressa, joten avain on sen tarvitsijan helppo kopata matkaan reitiltä. Ja jos joku on liikkeellä vaikka rinkka seljässä pohjoisesta etelään tai etelästä pohjoiseen, on Naruskan Retkeilymajan sijainti UKK-reittiin nähden kohdallaan, kun reitti kulkee parinsadan metrin päässä Naruskajokivarressa.

Avainten hausta täältä voi sopia etukäteen Ukan tai Mummelin kanssa. Avain luovutetaan Metsähallituksen sopimusehtojen mukaisesti vain vuokranmaksukuittia tai muuta selvitystä maksusta vastaan. Avaimet ovat käytännössä saatavissa meiltä ympäri vuorokauden, kunhan kulkija on riittävän ajoissa avaimen tarpeestaan ja aikataulustaan kanssamme sopinut.

Kauttamme kulkeentuu myös palaute kämpistä Metsähallitukselle, eli ruusut ja risut saa Metsähallitukselle jättää samalla, kun jättää tänne avaimen vuokrauksen jälkeen.


Tukikohasta koukkusopimuksia oottelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti