sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Siitä suomalaiset tykkää...

Sehän joku jotlaa siihen malliin, että suomalaiset tykkää pakkasesta. Tykkähän ne melekeen kaikki, kun vastaan pittää ottaa, mitä annetaan. Nyt kyttäillään neljänkympirrajjaa taas, niinko tammikuusa ja helemikuusa ja vielä maaliskuusakin Lapisa kuuluu ollakki. Olokoon perskele minkälaiset rooppiset ilimiöt tulosa maalimankartoille.

Onnimittäin kevyellä kenttätuulella tämmönen neljääkymppiä lähentelevä ilima semmonen, että ulkohommat on vähänä. Ei siellä viihy ies valkuvvaajalinssit, vaikka kuvattavvaa olis tieten, ku aurinkoarmaskin näyttelee ittiään näilä kuivila keleilä.

Kasperi lykkäs muutaman kärryllisen koivua kellariin. Vähänniinko reserviin, jos eivät Venlasa kans vaikka jouvakkaan tänne joka viikollopuks. Ukka oli Venlan kans kellaripääsä halakoo vastaanottelemasa. Vanaha mies tuns ittesä sielä kevyeks, ku Venla tarraili kiinne kaikista isompiin halakoihin semmosella rytmilä, ettei vanahuseläkkeelle jäävä äijä kerinny aata sannoon.

Sai net muutamia kylymänkuvija tännään oteltuva. Näpit kuulema jäätyy kameroita käpehtiessä. Kaikki myö myönnettiin, että sisälä tarkenee paremmin ko ulukona. Ja mukava on pirttii tulla lökiä ryyppimään ulukosessioitten jäläkiin.

Holotnalta suojautumista on jokalähtöön.

Tukikohasta saunanlämmitystä suunittelemisiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti