lauantai 11. tammikuuta 2014

Kuvat kulkevat taas oikeilla poluilla.

Tarvittiin taas muitakin guruja paikalle kuin Ukka, että sääkameroiden kuvat löysivät oikeat tulikomennot poluilleen. Hyvä nimipäivälahja salanimelleni. Noilla tietokonepoluilla ei isoja kiviä kärsi olla, jos niitä pitkin pitää kuvaa Naruskalta maailmalle lähettää. Kasperi ja Sami raivailivat enimpiä eilen ehtoolla hyvin tuloksin.

Toinen nimipäivälahja tuli nykyisen vihityn vaimon suunnalta. Ymmärrän tämän erikoisen lahjan niin, että Ukan on lisättävä reissaamista. Johan tuota parinkymmenen litran vesimäärällä enimpiä matkapölyjä nahastaan huuhtoo...

Tätä kuuden €uron matkasuihkua pääsee Lapissa ainakin ulkona hiukan rajallisesti koklaamaan nyt, kun pakkanen heiluu pitkästä aikaa kahdenkympin ja kolmenkympin välillä. Kovin pikkuiselta näyttää tuo suihkupää, mutta eipä tuo vesimääräkään kovin paksujen putkien kautta voi juosta. Ainakaan jos suihkussa meinaa muutaman ooppera-aarian vetaista. Ehkäpä tätä testataan kesällä ulkomaanmatkalla itäisillä mailla. Vaikka telttavessan käsienpesusysteeminä.Kesäaurinko saattaa tuon vesimäärän lämmäyttää ihan kohtuuajassa. Toisaalta Tuntsajoen rannalla voi juhannuksen jälkeen ottaa kokovartalojokihuuhtelun, jos normikesään joskus päästään.

Tukikohasta varoiksi jääveistoon perehtymisiin tähän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti