lauantai 4. tammikuuta 2014

Kamera vaihtamassa ilmansuuntaa.

Ukan kakkoskamera on ollut hiukan aikaa mykkänä. Kuukkumaharjuun ei liioin ole kuvaa muutamaan viikkoon nähty, kun ei ole ollut rääpyä nousta tolpalle johtaville tikkaille. Nyt tilanne on kuitenkin oikenemassa, koska tänään Ukka rohkaisi hurjahkon luontonsa käymällä irrottamassa kameran.


Kameran pimenemisen syyt eivät vielä ole selvillä, mutta kamera itse oman johtonsa päässä käy ja kukkuu, kuten kuuluukin. Täytyisi kirjoittaa Logitechin tehtaalle, että heidän sisäkäyttöön tarkoitettu kameransa on nelisen vuotta ollut Naruskan sääoloissa ulkokäytössä, eikä ole ollut pakkasista ja tuulista moksiskaan.

Väliaikaisesti Ukka asensi kameran kuvaamaan Kuukkuman suuntaan ison salin ikkunan läpi sisätiloista, mutta lähiaikoina kamera kiikutellaan takaisin katolle. Ukka päätti suunnata kameran uudelleen. Ilmansuunta on itä, jossa sijaitsee Tukikohdan takapiha. Siellä asustelee vakituiseen Täplä, jonka poroelämästä saattaa kamerakuvan kautta saada jonkunlaista käsitystä.

Idästä ilmansuuntana on sekin hyöty, että lähiviikkoina alkaa taas aurinko nouseskella sieltä, joten kuvista voi päätellä päivän pituutta.

Näitä muutoksia odotellessa saavat kotisivujen katselijat tyytyä urheilukentän suunnan hiljaiseen eloon. Tai eihän sitä koskaan tiedä, mitä siellä liikkuu...


Tukikohdasta tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti