torstai 19. toukokuuta 2022

Lepposat tuluvat. (2704)

Kylymänkalsee kevät on sulatellu lumet hilijolleen siihevviissiin, että ei näyttäs tulevan kovija tuluvija tällekkevväälle. Sepä ei haittaa, vaikkei yli äyräittesä nousekkaan. Kunhan saisvat nuo sähköntuottoaltaasa täyteen energijaa, kunnäyttäs siltä, että itänaapuri laittaa sähkölinjat poikki ja kaasuhanasa kiinni. Eikä juuri muuta merkittävvää ole tapahtunu kuin että Puuttinin läntiset naapurit liittyy Nattoon.

Eilejja toissapäivänä näppäilin ohikulukiessain kuvat Siekalta ja Tennijöjoen sillalta. Viimevvuotisiin verrattuna on veenkorkeuvet hyvinkimmaltilliset.Kallelammökile johtava Kuutsijängäntie alakaa olleen puominaukasuva vaille kesäkunnossa. Kävimä hakemasa muutamalta Isosyötteemmökistä joutavan kokomäntysen parivuoteeks levitettävän puusohovan ja parit varavuoteet siltävaralta, että joku halvaa Kallelaan yli kuuvenhenkilön kokkoonpanola.

Sielommuutevvielä vappaita viikkoja kesäkuun nummerot 23, 24 ja 25. Sehän tarkottaa, että Juhannuksenkisseutu ovvielä vappaana. Saattaa olla kesäkalastus nuilaviikoila veenkorkeuvempuolesta heppeimmilläsä.

Toukokuulloppuun mennesä olis tarkotus saaha puut palastetuva kolomemetrisistä lyhvemmiks ja halotuiks Linko-Jarkon halakomakonheela, kuhan se joutaa Jarkon omilta puuhommilta.

Tukikohasta kotihommila jatkamissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti