keskiviikko 4. toukokuuta 2022

Halakosavottaa takatalavesa. (2698)

Väärä otsikko tuommonen täälä. Lunta saattaa pelemahtaa maahan samat viistoista senttijä vielä kesäkuulakimmitä tuli toissayönä. Sillovvoijaan kesälä puhuva takatalavesta.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Puuttini hiljentelle talokauppaa, lakkokevät estää lasten päivähoitoompääsyn ja niineelleen. Palakkaa lissää hoitajile ja opettajile ja lapsenkaitsijoile, se vielä menettellee, mutta Putinin touhuile ei täsä rajanaapurila liikoja ymmärryksijä liikene.

Elämä kuiten on täälä normalija. On normikeväthommat, jokka halakosavotan osalta onnyt hiukka etuajassaki, kun Kasperin vappaapäivät mahollistaa halakomakoneen pyörittämisen samantien katkomisen jäläkiin. Ja lapset saa samala hoitopaikan Tukikohasa.

Moilasjussilta onneksi joutaa raktori kuletuksiin ja konheen pyörittämisseen. Raktorin osto ei Ukkaa kiinnosta...

  


Kasperi näpsi hakureisula muutamija luontokuvijakin. Joutsenet on pesäsuunnitelmisa avvoimeksi suvantopätkkiltään muuttuneesa Naruskajojesa. Kevät tullee, vaikkei ihan keikkuven...

Alimmasakuvasa on puolestapäivästä ehtooseittemään eilen halotut järijät koivuhalot ristironkkelikasasa. Timprasima Kasperin kanssa vaakaterän kiintijästi sinne pystyteräle nin, että alimmainen halako mennee kertapukkasula neljään ossaan. Sinne alimmaks iso halako ja sempääle puolenkytä pienempätä ja kaikki kerrala makaronimaan uuvela pumpula konneemperästä ristironkkelikassaan. Tuttua puuhaa jo neljännesvuosisajan ja rapijat.

Tukikohasta komijampaan päivään tälleaamuva herräilemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti