lauantai 27. helmikuuta 2021

Piiripien ei pyöri. (2505)

Lähimä toiselekkierrokselle tuon koronan kanssa. Ovet alakaa läpsähtelemmään kiini ilimeisemmonela suunala. Meijän talovväjele on tehty yks koronatesti, joka näytti miinusta. Ei täälä Sallasa kovimmontaa tautitappausta olekkait vieläkään ollu, olisko alle kymmene, enoovvarma.

Kansalaisopisto läpsäytteli piirit tauvolle. Nimpä meitinkin emäntä menetti ainuvan henkireikäsä olla kotuva muutamantunnimpoisa keskiviikkosin. Solijo arvattavisakin, että ikäihimisten harrastepiirile sanotaan herkästi näkemiin.

Meilä on kalenterisa parivviikon aikana maaliskuula koulukasryhymijä. Vuossitten tältä samalta porukalta perruuntu reisut muutammaa päivää ennerreissua. Nyton kevyvet etijäiset, että käypkhän sammaan viissiin, kun pääkaupunkiseutu ja lähialuveet on synkkää aluvetta tälle tauvile.

Talommyynnistä voin kertova, että on ollu puolenkymmentä pariskuntaa ja pari itsenäistä neitova ja vielä yks sisarusparvi, jotka on ollu talosta kiinnostunneita. Aika pitkälä on asijat joillakin, kun ovat täällä käynneet talloon ja systeemiin tutustumasa. Huomeisa tullee seuraavat kattojat. Se on kaikkijen kohalla meille Mummelin kans positiivista, että retkeilymajatoimintaa on kaikila tai ainakillähes kaikila suunnitelmisa jatkaa. Semmoset suunnitelmat helepottais meitiä mahollisen muuton merkeisä. Met täsä oottelema kiireettömästi, josko joku saa unelmasa totteutettuva...

Kevät etenee. Aamukuuvesta iltakuuteen alakaa olleen päivävvalova. Se virkistää kummasti. Lauhtukin sopevale mallile, eikä kuitenkaammenny ihan räkäkelijen puolele. Lunta on senttijävaile seittekytäsenttijä. Ja lissää on luvassa.

Kallelarrannasa kävi sula jo pakkasila aika pienenä, mutta nyt lauhammyötä virtailee taas kovempaa ja sulatpaikat suurenee. Eitars vielä kevvääle alakaa, eikä se varmaavvielä maaliskuun alakupuolla lopullisesti alakkaan. Rantakuva on tältäaamuva.

Tukikohasta alakuviikosta Oulunkautti Rovaniemele tyvärtä ens muuttelemissiin Oulusa ja sit Älkooässäsä kipijän sormen leikkausopperaatijota valamistelemissiin tähä.1 kommentti:

  1. Onnea Hieman Myöhässä, myös Matinpojalle, sillä eikö ollutkin, että Päätit Ukanpäiväksi, muistaakseni 23.2, mutta Sopiihan Matinpojallekin myös 24.2, Hienoa, että ollaan Kiinnostuneita Talosta ja Tsemppiä sitten LKS:n Operaatioon Esitietolomakkeiden Täyttämisineen ja -muine Valmisteluineenkin, jotka ovat Helppoja, kunhan on Muistanut Antaa Kaikki Suositukset Täysin Rajattomiksi Omakannassa ja -miksi ei myös Omaolossa, jonka pian Vuosi sitten, ihan Sattumalta Äkkäsin. Toivottavasti, saatte myös Subarun jälleen Priima-Kuntoon!

    VastaaPoista