lauantai 13. helmikuuta 2021

Neliveto. (2500)

 

Tutustu myös muihin ilmoituksiin.

5 kommenttia:

 1. No, menikö Ilmoituksen kautta Kaupaksi, vai Jatkoiko Autokauppaan ja mistä Idea, Lähteä Myymään ja Uutta Subarua Tilalle? Ja tuosta Coronasta Puheenollen, on Osoitteessa fduv.fi Toisella Kotimaan Kielellä, melko Ärhäkänsävyinen Blogikirjoitus siitä, että Aivan Ensiksi, olisi Priorisointijärjestyksen, pitänyt olla sellainen, että Ensiksi, Rokotetaan Kaikenlaisten Asumisyksiköiden Ihmiset, eli niin Henkilöstö, kuin Asiakkaatkin, sillä sellaisissa Tiloissa, Toimivat Väkisinkin Samoissa Tiloissa Yhtäaikaa, niin Riskiryhmiin Kuuluvat, kuin Kuulumattomatkin ja kun näin Toimitaan, ei voida olla varmoja erilaisista Seuraamuksista, eli Kaikki Normaalikodeissa Asuvat, Odottakoon Kiltisti, ennen, kuin nämä, on Ansiokkaasti, Rokotettu Loppuun Saakka!

  VastaaPoista
 2. Ja Unohtui, että Hyvää Ystävänpäivää, Laskiaissunnuntaita ja Tulevaa Laskiaistiistaitakin!

  VastaaPoista
 3. No, menikö Ilmoituksen kautta Kaupaksi, vai Jatkoiko Autokauppaan ja mistä Idea, Lähteä Myymään ja Uutta Subarua Tilalle? Ja tuosta Coronasta Puheenollen, on Osoitteessa fduv.fi Toisella Kotimaan Kielellä, melko Ärhäkänsävyinen Blogikirjoitus siitä, että Aivan Ensiksi, olisi Priorisointijärjestyksen, pitänyt olla sellainen, että Ensiksi, Rokotetaan Kaikenlaisten Asumisyksiköiden Ihmiset, eli niin Henkilöstö, kuin Asiakkaatkin, sillä sellaisissa Tiloissa, Toimivat Väkisinkin Samoissa Tiloissa Yhtäaikaa, niin Riskiryhmiin Kuuluvat, kuin Kuulumattomatkin ja kun näin Toimitaan, ei voida olla varmoja erilaisista Seuraamuksista, eli Kaikki Normaalikodeissa Asuvat, Odottakoon Kiltisti, ennen, kuin nämä, on Ansiokkaasti, Rokotettu Loppuun Saakka!

  VastaaPoista
 4. No, menikö Ilmoituksen kautta Kaupaksi, vai Jatkoiko Autokauppaan ja mistä Idea, Lähteä Myymään ja Uutta Subarua Tilalle? Ja tuosta Coronasta Puheenollen, on Osoitteessa fduv.fi Toisella Kotimaan Kielellä, melko Ärhäkänsävyinen Blogikirjoitus siitä, että Aivan Ensiksi, olisi Priorisointijärjestyksen, pitänyt olla sellainen, että Ensiksi, Rokotetaan Kaikenlaisten Asumisyksiköiden Ihmiset, eli niin Henkilöstö, kuin Asiakkaatkin, sillä sellaisissa Tiloissa, Toimivat Väkisinkin Samoissa Tiloissa Yhtäaikaa, niin Riskiryhmiin Kuuluvat, kuin Kuulumattomatkin ja kun näin Toimitaan, ei voida olla varmoja erilaisista Seuraamuksista, eli Kaikki Normaalikodeissa Asuvat, Odottakoon Kiltisti, ennen, kuin nämä, on Ansiokkaasti, Rokotettu Loppuun Saakka!

  VastaaPoista
 5. No, menikö Ilmoituksen kautta Kaupaksi, vai Jatkoiko Autokauppaan ja mistä Idea, Lähteä Myymään ja Uutta Subarua Tilalle? Ja tuosta Coronasta Puheenollen, on Osoitteessa fduv.fi Toisella Kotimaan Kielellä, melko Ärhäkänsävyinen Blogikirjoitus siitä, että Aivan Ensiksi, olisi Priorisointijärjestyksen, pitänyt olla sellainen, että Ensiksi, Rokotetaan Kaikenlaisten Asumisyksiköiden Ihmiset, eli niin Henkilöstö, kuin Asiakkaatkin, sillä sellaisissa Tiloissa, Toimivat Väkisinkin Samoissa Tiloissa Yhtäaikaa, niin Riskiryhmiin Kuuluvat, kuin Kuulumattomatkin ja kun näin Toimitaan, ei voida olla varmoja erilaisista Seuraamuksista, eli Kaikki Normaalikodeissa Asuvat, Odottakoon Kiltisti, ennen, kuin nämä, on Ansiokkaasti, Rokotettu Loppuun Saakka!

  VastaaPoista