sunnuntai 7. helmikuuta 2021

Maampovesa. (2497)

Tuli käytyvä puolenkytämetrijä syvälä jängäsä. Ihavvaan hallitusti, lunkasta tikkaitapitkin alas pyöreeseen tillaan, ihanko olis käynny sukellusvenheesä. Asentelima Linko-Jarkon kans hiukka valavontavälineistövä, ettei tartte kaivovastaavijen sielä laukata päntiönnään kattomasa, että kaikki on kunnosa.

Net on tämänkylän vesihuollot Naruskavvesiossuuskunnan vastuula. Tarttee pittää toimintavarmuutta päälä, että raanasta tullee laatuvettä. Kallistahanse vissiin kaupunkivessiivverrattuna on, kummet maksama siitä kaheksankytäviissenttijä kuutijo. Välleen käy rahat tiukala, mutta jokapäivä ompystynny vähintään kahveveet ostaan...

Tukikohasta vielä toisen kaivon vermeitä oottelemissiin ja sitten asentelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Mutta sen Perusteella, mitä on aiemmin Puhuttu, on Vesiosuuskunta, sittenkin Edullisempi Vaihtoehto, kuin Kaupungin Tyypilliset Systeemit ja Ankarampaahan, on Tiedossa, kun ilmeisesti, Tehdään oikein EU-Säädös, että kaikissa Asunnoissa, tulisi olla Asuntokohtaiset, Etäluettavat Vesimitarit, niin kylmälle, kuin kuumallekin Vedelle, eli Keskitettäköön esim. erilaiset, ns Asumisyksiköt Paikkoihin, joissa Mahdollisuus Tyyppiseenne Vesiosuuskuntaan, niin epähän, Tarvitse Murehtia Tyyriistä Vesitasauslaskuista!

    VastaaPoista