tiistai 16. helmikuuta 2021

Subaru vaihtu Subaruun. (2501)

Pikamutkin hurhautima Mummelinkans Naruskalta Savonlinnaan ja takas. Yö siellä Norppahotellisa ja aamusta autoliikkeeseen kojeajamaan tuoreempaa Subaruva, mitä tämä meitin hopijavvärinen Foresteri.

Soli laakista hyväntuntuunempirssi tämä Subarun Outback -malli, ja nuorenikissiinä auto kakstuhattakuuvesta kakstuhattakymppiin. Net vouhottaa, että bensiinikäyttösten autojen aika on ohitte, mutta Lapin kairassa sonvarma, että täällä ajetaan bensavermeillä vielä ja pitkään. Ja ei niitä bensavehkeitä aleta ilimaseksi jakamaan, vaikka net viisaat väittää, että bensa-autojehhinnat romahtais. Ei vielä vuosiin, uskomma met täälä.

Lähimä pikkuväännön jäläkiin puoliltapäivin eilen Savonlinnasta kotija kohen. Ehtoohämärisä olimma Kajjaanintasala tulosa ja olima jo muutamansatakilometrijä ajanu helevetimmoisesa lumipöllysä. Eipä sitä Ukan tarvinnu hokutela Mummelia sekuntija pitempään, kun esitin, että laittasimmakhan Outbackin parkkiin hotellimpihale ja löisimä yöks kaapuntiin. Soli hetivalamis.

Tännään olikihhyvä keli ajela uutukaisela Kainnulläpi kotijo. Aurinko ja Mummeli hymmyili kilipaa...

Lähtöhinnaltasa vajjaan kymppitonnin auto. Ei kannate tekemään alakaa. Neliveto ja maavarraa sevverran, mitä marjareisuila kaivataan. Ja Mummelile oikijavvärinenki, sinisestä se tykkää.

Tukikohasta tyytyväisinä tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti