tiistai 2. maaliskuuta 2021

Ylittämätön silta. (2506)

Tullee aina aamuyön tunteina vilikuiltuva noita säätietoja, kun sitä vähintään käväsee herreilä tuola neljänkantturoisa. Heleppo puhelimesta käyvä läpi toplistat eeweeännän sivuilla, nin tietää lämpötilat ja sathet ja tuulet koko Suomen aluveelta.

Aina ei tule vilikastuva yökuvija noilta sääkameroilta, mutta tälleaamuva tuli klikattuva Kallelarrannasta kuva auki. Alakuuta ei tieten sais ies kuvata, mutta son tunnoton peli tuo hikvisijonin kamera, joka lahjomati lähettellee maisemakuvvaa olikhan se kymmenemminnuutivvällein.

Net kuvat ei jää mihinkäättalteen, josei niitä satu joku laittaan tallennukseen. Nettisivuilekkun se seuraava siirtyy, nivvanha kuva lähtee pittiavaruuteen. Sielä saattaa mennä joskus hyväkin kuva, jota kukhan ei tiijä otetuks. Semmosta elämä on.

Tuoson kuiten varahin tänä aamuna tallennettu alakuunsilta. Saattashan se olla tuommosesa kirkkaasa kuulloisteesa mukava vaikka istuskela Kallelarrannala roitotulila ja ihimetelä maalimammennoo ja rauhallisija näkymijä. Ainutkertasija elämyksijä.


Täsä muuttu hiukkasen alakuviikon kalenteri. Mulloli jostaki sisälukuvirheestä taijjostaki tarttunnu mielempääle sormilekurivvastaanotto keskiviikkona tälläviikkoo. Tuosa köökisä nykkyinevvihitty vaimo kääns kuuvvaihtuisa kalenterinsivuva kaapinovesa. Sinne Ukka Matimpoika oli kirjoottannu toisempäivänmaaliskuuta ruutuun, että tars olla Rovaniemelä älkooässäsä toinempäivä maaliskuuta, eikä kolomas. Ja lappukullöyty lompuukista, nin asija varmistu lopulisesti.

Solekkun perruu hotellihuoneen Oulumpuolesta ja tekkee uuven kalenterin. Hilippasema Rovanimenkautti Ouluun ja jos päät saammapittää emännänkans, nihhuomenisaehtoola olema taas kotipesäsä. Saamma olla lapsellikkana Aarnille ja Kertule, jos tämäsuunnitelma pittää. Net on piltit sielä kuulema täpinöissäsä, kunnet pääsee Naruskale iliman issääsä ja äiteetään.

Tukikohasta kuuvvaihtumista aurinkoon oottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. On kyllä Ukka hieno kuva, hyvään aikaan nousit jotta sait tuon taltioitua. Toivottavasti leikkurilla kaikki sujjuu niinku pitäs.

    VastaaPoista