tiistai 30. maaliskuuta 2021

Räkäkelijä pukkaa pääsijäiseks. (2517)

Parit vuorokauvet on pijelly lämpömittarija yötäpäivää lussalla. Ei montaa astetta, mutta astetta ja kahta kuiten myös lyheneväsä yösä, elikkäs ei ole ollu ies yöpakkasta. Ja kevyvesti on vielä sajellu, eikä lähipäivätkään poutaa näytä.

Lumensyvvyys Tukikohasa on puonnu parikytäsenttijä viimesevviikon aikana. Samala lumikerros on kastunnu läpi, jotenka ei taija ennempakkasija kantaa semparemmin suksimiestä kuin kelekkamiestäkkään.

Tiepohjatki alakaa hilijolleen antautuun. Polanteet alakaa sulamaan ja Naruskan päämaantie on sulala pinnala suurimmaks osaks Tukikohasta Kotalankylläämpäin.

Käväsin tuosa Kallelasa tarkistelemasa, että lumet olis katolta puonnu säällisesä järjestyksesä. Näyttit olevan, ei ole vaaraa kuistin lähöstä lumijemmatkasa. Tie ihamperille on viimeseltä pariltasaaltametriltä menosa semmoseen kuntoon, että sinne on varma pääsy vain nelivetopirssilä.

Jokijäilä pittää myös olla tarkkana. Koskiossuuven suvanoile on alakannu nouseen vesi ja koskijen virtaukset on lissääntynny. Tämpäivän Siekakönkään kuvat kertonneevat tilanteesta, jota elämmä nyt muutammaa viikkova normikevvääseen verrattuna etuaijasa.Kelekkapolanteijen kestävyyvestä ei lähipäiviltä kokemusta ole, mutta tietylä varrauksela voi kelekkasuunnitelmiin pääsijäisenä suhtautuva. Jäät ommenosa vesile ja umpiset on läpimäriks menosa.

Tukikohasta viimesijä kattolumija Tukikohan katolta oottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti