perjantai 19. maaliskuuta 2021

Millä kohta savumerkit lähetämmä??? (2512)

Net meinaa kymmenesävuojesa ajela öljylämmitykset Suomesta ales. Son melekeen yhtä hölömöö puhetta kuin väittää, että meilä rapijan kymmenevvuojen pääsä tästä etijäppäin ei olis muutakuin sähköpirssijä.

Met täsä talosa poltamma tätä maalimanpahinta saastuttajjaa koivuhalon rinnala noivviissattaa litraa vuojesa. Uskohhammie toki, että josei sitä täältä taivalle savuna lähetetä, nimmaalima pelastuu.

Net on nuo hallitusmuijat ja hallitusäijät rykimäsä millomminkäkillaisija jarruja pääle. Varmaan net mullekkimmaksaa jonkun neljäntonnin apurahan, jos kiikutan öljyvermeet kankaale, mutta mitähän sitä ostais sillärahala tilale. Tarttee hiukka miettijä sitä kulupuoltaki, jos toimiva öljykattila tehhoineen viijään kartanole. Sähkövä tilale? Sitähän tosin saa nykyvään melekeen ilimaseks....

Net miettii politrukit tuommosija suorija toimenpitteitä ja säikytteelleevät vielä herkkähipijäisempijä rakentammaan vaikka toimivan betonisakokaivon tilale muovista päälärijä samaleppaikale. Vielen lähe ölypoltinta irrottelleen. Ja jos lähen parikspäivää reisumpääle, nin jätän peruslämmöt öljyle. Jouvamminä linnassaki loppuelämän istummaan.

Tukikohasta savumerkkijä eelleen lähettelmissiin tähä.

4 kommenttia:

 1. Ukalta jämerää ajattelua: PunaVihreäDemarien nuorten urbaanitaustaisten naisten hallitus ajaa maaseudun tyhjennyspolittiikkaa. Ilmastoperusteella ajetaan harvaan asutulta ihmiset taajamiin. Itä-Lapista päästään hallituksen mielestä teoriassa sitten vaikka Sallaan ajelemaan sähkökäytöisillä julkisilla kulkuneuvoilla kunnan palveluista nauttimaan.
  Nyt verotuksen yksi kulmakivi on polttoaineverotus. Kuka uskoo, että jäljelle jäävien energiamuotojen nykyinen verotaso pysyy nykyisellään? Ei kukaan.
  Hallituksen nykyinen talouspolitiikka ja rahanjako maailmalle edellyttää, että uusia verokohteita on löydyttävä. Pitäähän hallituksen humaanille ja globaaliille toiminnallekin löytyä verorahaa. On hullua hommaa....

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista! Löysin juuri blogisi ja liityin lukijoihin. Tapaamisiin siis!

  VastaaPoista
 3. Tervetulemas Tarja! Hannulle kiitoksia kommentista. Politiikka on hiukan vieraana pidetty aihe täällä minun vähäisessä blogissani. Mulla ja emännällä on kuitenkin mielipiteemme poliittisista päätöksistä, joita kehäkolomosen sisäpuolella tehään ajattelematta, mitä se ja se päätös tarkoottaa Napapiirin pohjoispuolella. Ja moni koskee myös Kainuuta elikkäs Lapin kanssa puolta Suomee.

  Jos me Naruskalla asuessamme oltaisiin lähdetty kaikkiin esimerkiksi viemärivouhotuksiin, joita säädeltiin, niin olisimme menettäneet rutosti riihikuivaa rahaa ja samala olisimme lihottaneet ylihintaisten muovipääläreiden valmistajien jo ennestään lihavaa lompsaa. Onneksi siinäkin asiassa jälkiviisautena tuli lakimuutos. Moni vanhus kuitenkin ehti tyhjennellä säästötilinsä...

  Esimerkkejä on pilvin pimein, melkein ne vaatis oman bloginsa...Seuraavana on muutospaineessa taksilupa, jonka Ukkakin ehti hommaamaan, kun se tehtiin helpoksi ja halvaksi. Kiitokset haukutulle rouva Bernerille. Nyt on ilmenny lieveilmiöitä, joita ollaan korjaamassa tiukentamalla lakia ja pakkovarustamalla autot taksamittarein ynnä muineen. Siinä menee käyttökelpoinen matkailurityksen vähäkäyttöinen taksilupalapsi pesuveden mukana. Mister Harakka ei vaivautunut edes vastaamaan, kun asiasta häntä kirjallisesti valistin.

  On näitä...maalima ei ole ihankaan heti valamis...Täällä jouvumma laineilla seilaamaan tällä kertaa punavihreijen tuulien vinkassa...

  VastaaPoista
 4. Luinpa Minäkin Viimeviikolla Osoitteessa svenska.yle.fi Uutisartikkelin siitä, miten Läntisellä Uudellamaalla, on Tavoiteaikataulu, Luopua Öljylämmityksestä Rakennuksissa, jotka ovat tavalla, tai toisella, Kunnan Ylläpitämiä, siirtymällä Kauko ja -Maalämpöön, riippuen, onko Kaukolämpöä, mahdollista Vetää Tiedetylle Alueelle ja siinä, on Varmasti, ihan Järkeäkin, mutta toisaalta, nämä Tiedetyt, Poliittiset Päätökset, alkaen Corona-Rajoitteista, niin mitenkähän, Liittyisi Vettä Väkevämpi, jollakintapaa Coronaan, kun Luin Tänään, että Saatetaan jopa Seisauttaa sen Myynti siten, että Alkotkin Sulkisivat, mutta ei sanaakaan, millätavoin Corona, siihen edes Liittyisi? No, ehkä Hyvä heille, jotka Ponnekkaan Päätöksensä Tekivät, että laitetaan ne Muoviset Versiot, liittyen Viemäröintiin ja Aivan Kokonaan Toinen Tilanne, olisi ollut Huvilallamme Parikkalassa, kun siellä, Siirryimme Omasta Rengaskaivosta viimeinkin Kunnallistekniikkaan Kesäkuussa 2003, jolloin Isä-Vainaani LVI-Alan Työntekijänä, Yritti Puhua Järkeä Maanviljelijänaapureiden kanssa myös Viemäriverkkoon Liittymisestä, ettei enää, Tarvittaisi Paskakaivojen Tyhjentäjijä, mutta eivätpähän Uskoneet, joten Paskakaivot, vain Tyhjennetään Autojen Avulla! Ja Mikä Vähäinen Blogi, eli Täysimittainen Blogihan tämä on, kun saa Hyviä Ruokaohjeita, Tietämättäsi Hyviä Arkivinkkejä Muutoinkin jne, joten Iloitkaamme niin kauan, kun tämä, Pystyssä on ja Onnea Taksiluvallesi, josta en ole Tiennytkään, että Sinulla, sellainenkin nykyisin on, joten Huristelehan Tuutintäydeltä niiden kanssa, jotka Palveluja Tarvitsevat ja -Käyttävätkin!

  VastaaPoista