sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Maahan kertyy, mittarille ei. (2508)

Ukallumimittarisa ollunta nyt 71 senttijä. Sovviimetalaveen verrattuna maltillinemmäärä. Vuojempäivät sitte olima reilusti toiselametrilä.

Jostainsyystä ei viimeset lumisathet nävy sajemittarin lukemijen kasvuna, vaikka nimpitäis tapahtuva. Elikkäs piti käyvä huoltoretkelä katola pyhäpäivärratoks.


Tuosa ylemmäsä kuvasa se syy saattaa olla. Rutsimmunan sajeverkkoon kerttyy koivusavusta tuommosta kuvasa näkyvää tervansekasta epäpuhtautta, jota tässäkimmuutamanapänä tuli lussakelilä peltikatolta pääportaillekki. Son sitä hiukkaspäästövä, jonka takija vielä ilimeisesti linnaallähtö on eesä...

Noh, vielä olen vappaalajalala. Kipitin katolta keittijöön verkkotötterö matkasa ja lijottelin sitä sillitpängisä muutamamminnuutin. Tervakakile tuli lähöt. Sielä se nyton takas paikallasa rutsimmunasa ja oottelen seuraavata lumisajetta, josko se sitten toimis.

Vielä toinejjuttu. Palopäällikkö ja terveystarkastaja pitit perjantaina täälä kahevvuojevvällein tehtävän ratsijan. Raatailima kaikesta ja esittelimä talova pohojakerroksesta majotuskerrokseen ja saunatilat siinä välisä. Ei ollu kummallakkaan virkaimmeiselä poikkipuolen sannaa sanottavana. Kaikki pellaa, kuhhuolletaan.

Tukikohasta lumisajetta oottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Uskon Varmasti, että Meni Kaikki Läpi Palotarkastuksessa, eiköhän se Mittari, Taas Toimi ja olihan se Täydellinen Elämä sille Mainitulle Sähköjärjestelmälle se 40 Vuotta ja ehkä, Saivat Osat Vielä Uudenkin Elämän, siellä Jossakin, jonne Ongelmajätelaitoksen Järjestelmät, sen Uuden Elämän Järjestivät ja Uudet Järjestelmät, Elämänalun siellä Retkeilymajan Sähkökaapissa.

    VastaaPoista