torstai 11. maaliskuuta 2021

Tuntsan hurmaa... (2510)

Tarunhohtonen Tuntsa. Soli ennevviimevuosija talavela tavottamaton kaira semmosile, jotkei pystynny hiihtään taikka omistannu peltipailakkaa. Nyton toisin. Moilas-Jussi auraa paitti Naruskan päätietä, myös Tuntsan tietä hamaan rajavyöhykerajjaan asti Tuntsajokivarresa. ja tie onninko silityspöytää simmakijjäliltä.

Mummeli käytteli meitin hihtolomalaisija Tuntsala toissapänä. Oli aurinkopaistetta ja pakkasta, mutta eipä se automatkustamisesa haittaa. Tuntsajojen sillala mutkijja palluumatkala nokipannukahaveepysähys Naruskan Tammen mutterikovala. Olisko ollu neljäviis tuntija koko reisu. Ja kaikki oli näkemääsä tyytyväisijä. Muutahan sitei elämältä ennää kaipaa. Kuvat kertoo loput. Suosittelemma isola ässälä.


Ja josei omista autova, nin ainahavvoi tilata Ukan Lexutaksin inhimilliselä hinnala...

Tukikohasta lauhtumista ja lisälunta oottelemissiin tähä.

4 kommenttia:

 1. Tuliko se mummelin auto kuntoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli ja ei tullu. Vikavalokokemuksija ja käyntihäiriöitä on tullu sen verran, että auton on Kasperilla koeajossa ja jos keltaista ilmenee, niin Sysmäläisen autokorjaamo Rovaniemellä tutkii ja korjaa. Hyvin pärjäämä tällähetkellä Leksuksellakin...Subaru oli seisoskellu autoliikkeessä muutamankin kuukauven ja voi olla nin, että järjestelmiä on hiukka sotkennu tyhjentynny ja uuteen vaihettu akku...Tullee kuntoon kuulema, ja methän maltamma näilä vuosila...

   Poista
  2. Hyvä niin ja terveiset täältä meiltä sinne jonnekkin.

   Poista
 2. Hyvä, jos Kuntoon Tulee tuo Subaru ja Myös Hyvä, kun Pidetään Reittiä Tuntsalle nykyisin Ajokunnossa, niin Pääsee sitä Hurmaa Näkemään ja Kuulostaa tuo Naistenpäivänä Laitettu Piirakka myös Hyvältä, vaan ei ole Tullut Ukan kanssa koskaan Puheeksi, ettei ole Leipominen, oikein Ukan Juttuja, mutta Parempi, on Tieto Myöhäänkin!

  VastaaPoista