keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Kallelassa vetovoimaa... (2456)

Jokku immeiset on alakannu kyseleen, säilyykö Kallelammökki vuokrauskäytösä, jos Tukikohasta syntyy tulevaisuuvesa kaupat. Son heleppo vastata kyselijöile, että meillei ole suunnitelmia muuttaa Kallelavvuokrauksesa mithän muuta kuin ehkä sen huoltova, jos meile tullee muutto Naruskalta muuale.

Met saama Kallelaan kyllä mökkitalakkarin hoitelleen liinavaatehommelit ja tarkistukset. Immeisethän on tottunneet siihen, että mökki siivotaan sammaan kuntoon kuin soli tullesa. Eikä sen suhteen ole juurikhan huomautettavata ollu.

Vetovoimaa tullee tälle mökile näjemä lissää vaan, ainaskijjos voi päätelä, minkälaiset vetovoimat sillä on vaikka jääpuikkoihi. Puhumattakhan immeisiin, joita ei ihavvähä ole.


Joulukuuta jo mennäähhyvvää vauhtija. Talaven merkit ovvähempänä, vaikka lunta jo kakskytäviissenttijä jo maasa onki. Jäätä sensijjaan on hintsullaisesti. Jokijäitä ei ole kulukuun asti ollenkaa. Tennijöjokisillalta tänhään otetuista kuvista sitä voi jäätilannetta päätelä. Eikä net voi kovimpaljoo kummemmat olla seisovissakaavvesisä...


Tukikohasta Oulurreisuva suunnittelemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Loistava uutinen, näinä ankeina aikoina.
    Tähän lauseeseen päättäen, tulemme Kallelaan uudelleen.

    VastaaPoista
  2. Mistä sitä myöskään Tietää, jos Meikäläinenkin joskus, sinne Ilmestyy, esim. Testaamaan Uutta Kiuasta ja Varmasti, Tulee Joku sinne Talkkariksi!

    VastaaPoista