maanantai 7. joulukuuta 2020

Pitkääää kirjootustaukoo... (2458)

Eikait tuotole ollu viijempäivän katkosta näisä kirjotusjuttuisa sejjäläkiin, kunon alakannu tähämplokivouhotukseen. Nyt olima semmosisa telskeisä tuola Oulumpuolesa, että kattelimparraaks vainnauttija tyttären ja pohojammaampoijjan yhteisen elon virallisesta alakamisesta.

Petri ja Kati saittoisesa perjantakiehtoola paikallisesa maistraatisa pitkäjalakasen pastorinkorvikkeen varmistamana. Sittemmet hurhautima ohjessäännömmukkaan alle kymmenemporukala Petrin huusholliin juhulimmaan uuven elon alakuva.

Tyär oli kattannu pöyvät korreiks ja tiettänny hääkaakunkivvalamiiks nin, ettei tarvinnukkun Ukan murjasta poronkäristys kuumaks uunisa ja keittähyttää kattilallinempuikuloita muussiksi. Niija paikallisesta kalakaupasta olit iso loota tuoretta valamiiks vileerattuva kuhhaa, jostoli vasemala käjelä heleppo taikova kermanen kalasoossi. Kylymäsavukallaa ja alakukeitoks kevväällistä kermakorvasienisoppaa, nin monipuoliset evväät olit valamiit.



Saattaa siitä tuoreesta avijoparista lähiaikona tullattänne kuvat, mutta mulla ei kamerasa ole yhtään kelevollista...

Tukikohasta onnee elämään toivottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Vautsi, mutta kattaus on aivan ihgu, meilläpäin tykätään mahdottomasti, aivan upea kakkukin:-)) Onnea pariskunnalle elämän taipaleelle:-D

    VastaaPoista