lauantai 12. joulukuuta 2020

Alakaa mahavaivat pikkuhilijaa seleviimään... (2463)

Solekkun marssii pääpystösä lääkärilluokse, jos siltä tuntuu. Kuukauvempäivätsitten tuntu, kunei meinannu vasenta jalakaa saaha maahallaitettuva. Känsäpirulainen päkijäsä. Ja alakojo kaks isovvarpaavviereistä varvasta olleen tunnottomat.

No elähämmitä, mukava Ilarimerkkinellääkäri kirjootti semmosta apteekisa tehtävätä lientä pienempullollisen. Sittesse kysy vielä, että saisko olla muuta. No minä tieten sille, että maha on ollullöysälä kohta siitälähtiin, kun kurssivat Rovaniemelä tuonne ruokatorveen  sen lukon, joka poistit närästykset Ukalta.

Nose Ilari määräs kokkeisiin. Pyysin kelijakijakokhenkin, kuvvelimies sairastellee tiettävästi semmosta. Josson keenivika...

Kuukauvempäivät oottelin laprasta tuloksija. Jakun ei alakannu kuulummaan, nin soitin. Ja kohta soitti sieltä vastaan hoitsutyvär, joka aiko viijä asijat lausunnole Ilarimpöyväle.

Ja nyton omakannasa näkösälä, että ruikulipaskale alakaa syyt löytyyn.

Tuommosta tekstijä ponjaa maallikkoki. Täytynnee ootela lisätietoja, kuvvielä on varpaisa jottain sienisyntijä, jolle pitäs ottaa pitkät lääkitykset. Sollukkaan psorija, ninko ite luulin.

Niija sittevvielä, että sille känsäle muuten tuli noutaja sillä liemipullola. Eikä sitä kuluppaljoo, vaan vielä lähtee seuraavakki, jos alakaa ilimestymmään...

Vähilä potilastievoila sitä meikämanne ompäässy elämässään toistaaseks. Puuta ja päätä pittää koputtaa. Kaikki pottee jotaki.

Tukikohasta suuhumpantavat tarkemmin jatkosa syynämissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti