sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Hirvi riisuuntuu akkunan alla. (2455)

Hirvimiehiä enimmäkseempyörii majotuksesa näinäaikona. Osa porukoista joutuu sillontällön lähteen täältä tyhyjillä peräkärrryilä, mutta joillakin onnistellee heti alotuspäivänä.

Nämä hirvestäjät meinasit mennä takapihan siimekseen ettimään vasale kinteripuuta. Kerkesin sevverran välliin, että käskin ripustaan elikon meitin etukuistin poikkiparrulle, joka kestää vaikka raavaan uroksenkinnostela nylykyasentoon ilimaan.

Ei siinä kauvaa nokattuhissu, nin vasa oli kappaloitavasa kunnosa...


Tukikohasta lepposaa kynttelimpolttopäivää lauhasa kolomesa asteesa viettelemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. No Hyvä Oli Ilmoitus Torissa ja Toivottavasti, Nyt sitten Tärppää ja kuten Esitin jo sielläkin Kysymyksen, onko joskus myös Kartoitettu Hissinrakentamismahdollisuuksia Kellarin ja -Asuinkerroksen Välille, jotta myös Pyörätuolinkäyttäjä, Pääsisi Tasavertaisesti Saunomaan, sillä muutoin, voi Asuinkerroksessa, Toimia Varsin Mukavasti myös Pyörätuolilla, kun eivät ole kynnykset Kohtuuttoman Korkeita. Mikä sitten Alkoi niitä Edellisiä Ostajakandidaatteja siinä Jänistämään? Ja Lähitulevaisuudessa Nähdään, miten Pelaa Kiinan Tehtaalta Tilattu Tietokoneen Tehokas Akku tässä Vanhassa, myös Sääasemakäytössäollessa Tietokoneessa, kun kerran Vanha Akku, Vetelee Täysin Viimeisiään, eli Joutaa Lähiaikoina Romunkierrätykseen. Ja Kuulostaa Jälleen Hyvältä tuo Hirvivasakin.

    VastaaPoista
  2. Hieno näkymä ikkunan edessä:-))

    VastaaPoista