sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Johtosiivous. (2442)

Kallelasakävijät tietää, että sielon mettämökiks kohtuulisehhyvät yhteysmahollisuuvet ulukomaalimaan. Mitehhähelevetisä met entisesä elämäsä tulimmakhan toimeen iliman inteernettijä...

Samalakuvvaihoima operaattorija telijalta elisaan, nin Kasperi halus vaihtoreisula laitella Ukajjohtoviitakkova säällisempään kuntoon. Ja innostuihhantuosta itekkin.

Nyssielon piuhat ninko pittääkijja yhteyvet on kunnosa. Siellon heleposti kytkettävä wihiviverkot helepoila salasanoila, jokka vuokralaiset löytää heleposti ohojepaperista. Ja televiisijokippyörii seleekkeelä kuvala elisaviihteelä, jotenka rumat ja arat näkkyy sielä laatukuvana..

Siinäse vanaha ja uus kohtaa, kuvvanahan hirsitalon katorrajasa ja lattijarrajasa kulukee kuso mikämitäkippiuhaa pitki. Sonnykyaikaa se.

Tukikohasta vesisatteemmyötä lumijehhävijämistä seuraamissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Niin sitä Pitää, että Piuhat, Kulkevat Oikein, mutta Saas Nähdä, milloin Voisitte jopa Saada Seuduillenne 5G-Verkot, jonka Liittymän, kyllä Hankin, kunhan sitten Joskus, tulee se Iphonekin ja Luovun Erillisestä VIFI-Reitittimestä. Vai niin, että vasta Ensikertaa, Valmistettiin siellä Sushita, eli Mainittakoon, että Rovaniemellätoimivassa Ravintola Himossa, on Saatavilla Perinteisten Sushi-Vaihtoehtojen Rinnalla myös Poro-Sushita, joten kunhan Täälläpäin, taas Liikutte, niin ei muuta, kuin sinne Poro-Sushi-Maistiaisiin!

    VastaaPoista
  2. Ja vielä senverran Susheista, että Aivan Sattumalta, löysin äsken Osoitteesta rovaniemi.fi tällä Viikolla Julkaistun Jutun Sushit aikoinaan Suomeen Tuoneesta Kokista, Kimmo Jylhästä, joka Äskettäin, on muuttanut Rovaniemelle ja Työskentelee Uudessa Minimanissa, Loihtien, kuinka ollakaan Sushita Palvelutiskin Takana sitä Haluaville Asiakkaille, joten Antoisia Lukuhetkiä Jutun Parissa!

    VastaaPoista